Stichting 
Uitgestelde Kinderfeestjes

Als kinderen lang in armoede leven, heeft dit blijvende impact op hun leven. Ze worden snel buitengesloten, zijn onzeker, kunnen niet altijd meedoen en schamen zich. Dit heeft invloed op hoe kinderen zich persoonlijk en psychologisch ontwikkelen. Het vergroot de kans op achterstand en ongelijkheid.

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes helpt de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken, door een kinderfeestje beschikbaar te maken voor de jarige. Zo hoort een kind erbij!

Wij vinden dat elk kind een onbezorgde jeugd verdient. Een kinderfeestje lijkt daarbij misschien van kleine betekenis, maar is dat niet. Zo’n speciale dag kan juist een onvergetelijke herinnering worden. Precies dat is onze drijfveer!

Onze organisatie geeft kinderen niet alleen hun verjaardagsfeestje. We creëren extra maatschappelijke impact door krachten te bundelen, behoeftes te verbinden en ons verhaal te verspreiden. Zo staan er hopelijk steeds meer mensen op tegen armoede!

Wij kijken dus verder dan het feestje. Bij Uitgestelde Kinderfeestjes kunnen ook ouderen een rol spelen, mensen met een afstand tot de maatschappij en mensen die hun weg terug willen vinden naar het arbeidsproces. Wij sluiten niemand uit en voor ons is alles mogelijk.

De stichting is in 2016 opgericht door Renée Kranenberg en Mieke Deiters. Zij hebben elkaar leren kennen tijdens hun studententijd in Groningen. Zij hebben met vele andere betrokkenen de schouders eronder gezet en de stichting opgericht en laten groeien en bloeien.

ARJOSPRONK.NL EN DE STICHTING

Stichting Uitgestelde kinderfeestjes en Arjospronk.nl delen dezelfde visie. Daarom zijn wij sinds 2021 partner van de stichting.

Arjospronk.nl doneert € 5 voor ieder geboekt kinderfeestje en helpt daarmee de stichting om de cirkel van armoede te doorbreken.

ZELF HELPEN?
Wil je de stichting zelf helpen? 
Dat kan!
Ga dan naar de website voor meer informatie.