De Jonge Avonturiers

Max & Thomas

Sint en Kerst

Acts

Activiteiten

Max & Thomas 

Max en Thomas zijn “doe het zelvers/uitvinders”. Je vraagt het en ze maken het. Bezoekers zijn op bezoek in de werkplaats. En daar is genoeg te zien. Er zijn veel producten die staan te wachten om gerepareerd, opgelost of naar de klant verstuurd te worden. Max & Thomas staan voor creativiteit en zijn altijd positief.

Onstaan

Max & Thomas zijn ontstaan vanuit een Sinterklaas project. hierbij wilde een duidelijke afslag maken naar de veelal bekende verhalen. Het idee van alles gaat fout en de Sint mag niets weten hebben we omgedraaid. Sinterklaas komt voor het bezoek al op bezoek bij Max en Thomas. En SAMEN met Sinterklaas word gezocht naar een oplossing. Positiviteit staat voorop. 

Over Arjos (Max) en Remy (Thomas)

Arjos en Remy hebben elkaar in 2012 leren kennen en zijn al jaren actief in de theaterwereld. Ze zijn improvisatie acteurs, entertainers en theatermakers.

Ze zijn goed op elkaar ingespeeld door gezamenlijke theater projecten en willen met deze ervaringen kwalitatief kinderentertainment produceren.

De personages Max en Thomas zijn bedacht voor kinderen als voorbeeld van een positieve samenwerking. En de voorstellingen worden geschreven rondom de vindingrijkheid van de personages en hun verrassende oplossingen.

themas tv 600 X 600-min

Aanbod voor ieder event

groepen tv 600 X 600-min

Aan te passen voor grote en kleine groepen

geluid tv 600 X 600-min

Optioneel geluid tot 350 personen

Max en Thomas

Reviews

We hebben heel gezellig Sinterklaasfeest gehad met Arjos alias Lakei Jean-Pierre. Het was een leuk interactief programma met liedjes en dansen voorafgaand aan de komst van Sinterklaas. Kinderen en ouders hebben genoten.
Arjos en zijn geluidsman waren ruim op tijd aanwezig dus geen stress. Communicatie vooraf was ook heel duidelijk.

Anders

Mijn zoon heeft een geweldige dag gehad met zijn vriendjes. Zeker een aanrader. Arjos heeft duidelijk veel ervaring en passie voor theater en kinderen. Hij weet niet alleen een goed verhaal te maken. Hij voelt de kinderen en de sfeer ook goed aan. En speelt hier op in. De voorbereidingen waren ook goed. We werden goed op de hoogte gehouden en hij kwam zijn afspraken na. Hij was ook flexibel, wat heel fijn was. Kortom als je een gezellige, goed georganiseerde en pedagogisch verantwoorde middag wil hebben. Bel arjos.

Speurtochten met een verhaal

Mijn ervaring met Arjos was vanaf het begin tot het einde echt perfect. Supergoede voorbereiding en de dag zelf was een heel leuke dag voor onze jarige en haar vriendjes. Ze waren meteen gegrepen door zijn verhaal en hij kon hun aandacht tot het einde vasthouden. Je kunt zien dat hij kindjes begrijpt. Wij vonden het erg fijn dat hij alle zorg voor de kindjes op zich nam en er alles aan deed om hun een speciale middag te geven. Het gaf ons alle ruimte om ons op de rest van het feest te richten. Wij zijn blij dat wij hem gevonden hebben.

Speurtochten met een verhaal