Theater verhalen

Theaterverhalen is een verzamelnaam voor al het aanbod dat er beschikbaar is. Het betreft voorstellingen maar ook Acts of Entertainment. Passend op een buurt evenement of in de kerst en Sinterklaas periode. Heb je vragen of wil je graag een act of voorstelling boeken? Neem dan contact met ons op.

Straattheater acts boeken of inhuren

“Ontdek de betoverende wereld van theaterverhalen! Theaterverhalen vormen een kleurrijk spectrum van voorstellingen, acts en entertainment die beschikbaar zijn voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om adembenemende voorstellingen, boeiende acts of vermakelijk entertainment, bij ons vind je een uitgebreid aanbod dat perfect aansluit bij buurtevenementen of de feestelijke periodes zoals Kerst en Sinterklaas.

Onze theaterverhalen zijn meer dan alleen voorstellingen; ze zijn een beleving op zichzelf. Betoverend en geschikt voor diverse doelgroepen en evenementen. Van meeslepende verhalen tot interactieve acts, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Ben je op zoek naar een specifieke act of wil je graag een voorstelling boeken? Ons team staat klaar om je te helpen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, advies of om direct een act of voorstelling te boeken. Laat je betoveren door de magie van theaterverhalen en creëer samen met ons een onvergetelijke ervaring!”

themas tv 600 X 600-min

Aanbod voor ieder event

groepen tv 600 X 600-min

Aan te passen voor grote en kleine groepen

geluid tv 600 X 600-min

Optioneel geluid tot 350 personen

Theater verhalen

Reviews

We hebben heel gezellig Sinterklaasfeest gehad met Arjos alias Lakei Jean-Pierre. Het was een leuk interactief programma met liedjes en dansen voorafgaand aan de komst van Sinterklaas. Kinderen en ouders hebben genoten.
Arjos en zijn geluidsman waren ruim op tijd aanwezig dus geen stress. Communicatie vooraf was ook heel duidelijk.

Anders

Mijn zoon heeft een geweldige dag gehad met zijn vriendjes. Zeker een aanrader. Arjos heeft duidelijk veel ervaring en passie voor theater en kinderen. Hij weet niet alleen een goed verhaal te maken. Hij voelt de kinderen en de sfeer ook goed aan. En speelt hier op in. De voorbereidingen waren ook goed. We werden goed op de hoogte gehouden en hij kwam zijn afspraken na. Hij was ook flexibel, wat heel fijn was. Kortom als je een gezellige, goed georganiseerde en pedagogisch verantwoorde middag wil hebben. Bel arjos.

Speurtochten met een verhaal

Mijn ervaring met Arjos was vanaf het begin tot het einde echt perfect. Supergoede voorbereiding en de dag zelf was een heel leuke dag voor onze jarige en haar vriendjes. Ze waren meteen gegrepen door zijn verhaal en hij kon hun aandacht tot het einde vasthouden. Je kunt zien dat hij kindjes begrijpt. Wij vonden het erg fijn dat hij alle zorg voor de kindjes op zich nam en er alles aan deed om hun een speciale middag te geven. Het gaf ons alle ruimte om ons op de rest van het feest te richten. Wij zijn blij dat wij hem gevonden hebben.

Speurtochten met een verhaal