THEATER VERHALEN

Theater verhalen is een verzameling van acts en voorstellingen. Hierbij richten we ons op kindertheater.
Ons aanbod leent zich uitstekend op jouw evenement of feest en kan bijna op iedere locatie worden ingezet.

We kijken graag met je mee of ons aanbod past in jouw wensen.

Bekijk hier ons totale aanbod. 
Voor voorstellingen van De Jonge Avonturiers zul je worden doorverwezen naar het boekingsformulier van De Jonge Avonturiers.


LAKEI JEAN – EEN ROYAAL ONTHAAL

Vraag offerte aan

REVIEWS

Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het kinderfeestje! De jarige kreeg soms net een extra taakje tijdens het feestje, zoals het bewaren van een belangrijke sleutel. Verder kwamen alle kinderen, ook ons jongere zoontje, evenveel aan bod tijdens de speurtocht. Ieder kind, of de spanningsboog nu wat langer of korter was, werd in zijn waarde gelaten door Sef de bouwvakker. Wanneer er tijdens het feestje iets anders loopt dan gepland, was er direct in samenspraak met ons voldoende ruimte om tot een creatieve oplossing te komen. Heel fijn! Een aanrader voor een kinderfeestje in en om huis!

Speurtochten met een verhaal
28 september 2020

Super leuke manier om een kinderfeestje geven. Arjos deed het heel leuk met de kinderen en zij hebben dus ook genoten!
In de speurtocht zitten ook leuke spellen verwerkt… niets anders dan positief.

Speurtochten met een verhaal
3 september 2022

Het contact was vanaf het begin heel prettig. Het was heel duidelijk wat de bedoeling was, wat van ons verwacht werd en wat wij konden verwachten. Een week voor het feestje was er telefonisch nog contact om alles door te spreken. Hierin werd al duidelijk dat alles heel zorgvuldig werd voorbereid.
De dag zelf was helemaal top. Onze dochter had voor een piratenspeurtocht gekozen omdat zij graag een piratenfeestje wilde. Er was best een grote groep kinderen (tien in totaal) maar Arjos had dat compleet onder controle. Ze hingen aan zijn lippen, echt geweldig hoe hij in karakter blijft. Hij was heel duidelijk naar de kinderen toe, hoe ze alles konden aanpakken en wat wel en niet mocht. Maar op een heel prettige manier. Het viel ons ook op hoe hij tijdens de spellen ook steeds de groepen zo verdeelde dat iedereen wel een keer bij de jarige in het groepje zat en er geen sprake was van kliekjes. Hij bevorderde de samenwerking tussen de kinderen heel goed en zorgde dat echt iedereen mee deed. Voor ons als ouders was het heel fijn dat wij zo het feestje ook konden meebeleven en ervan konden genieten in plaats van alleen maar heel druk bezig te zijn.

Speurtochten met een verhaal
7-9-2022

Contact

Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Zit uw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan nemen wij spoedig contact op.

    Thank you! Your message has been sent.
    Unable to send your message. Please fix errors then try again.