Theater verhalen

Theater verhalen is een verzameling van acts en voorstellingen. 
Ons aanbod leent zich uitstekend op jouw evenement of feest en kan bijna op iedere locatie worden ingezet.
Bekijk ons aanbod per catagorie of zoek direct een voorstelling aan de hand van je eigen wensen.
We kijken graag met je mee of ons aanbod past in jouw wensen.

Vind een theaterverhaal dat bij je past!

Ons aanbod is divers en gericht op kindertheater en kinderentertainment. We hebben theatervoorstellingen, losse acts en entertainment activiteiten maar ook aanbod in de catagorie Sinterklaas en kerst.
In ons overzicht ziet u al het aanbod. Heb je vragen of wil je graag een act of voorstelling boeken? Neem dan contact met ons op.

Ontvang onze Brochure

In een overzicht alles op een rij. Vraag de brochure van 2023 aan via onderstaande link. En ontvang hem direct per e-mail.

De Jonge Avonturiers
De legende van de snoepjesboom De Jonge Avonturiers is een kindertheatertrio bestaande uit Thomas, Floor en Suffie. De drie karakters vullen elkaar goed aan en samen beleven ze vele avonturen.
Sint en Kerst
Meet & Greet met Sinterklaas of de Kerstman Naast ons regulier aanbod hebben we ook gethematiseerde voorstellingen en acts. Denk hierbij aan onze Sinterklaas voorprogramma's en meet en greet met zowel Sinterklaas als de Kerstman
Leuke Activiteiten
Naast acts en complete voorstellingen hebben we ook leuke activiteiten voor je evenement. Kinderschmink, glitter tattoos of Happy stones zijn activiteiten die zeker de bezoekers aan je bindt.
Max & Thomas
pakken uit met Sinterklaas De personages Max en Thomas zijn bedacht voor kinderen als voorbeeld van een positieve samenwerking.  En de voorstellingen worden geschreven rondom de vindingrijkheid van de personages en hun verrassende oplossingen.
Previous slide
Next slide

Theaterverhaal op maat.

Naast ons huidige aanbod komen we graag in contact om te kijken hoe we jouw entertainment of evenement kunnen invullen. Met ons team aan professionals en jullie input komen we daar zeker uit!

  Recensies

  Wij werken al enkele jaren met plezier met Arjos samen.
  Een betrouwbare freelance artiest met ervaring en improvisatievermogen die er altijd iets van maakt!
  We hopen op nog een jarenlange fijne samenwerking.

  Algemeen

  Tijdens ons jaarlijks Kerst Wens event voor kinderen is Arjos bij ons langs gekomen als Kerstman.
  Hij heeft een mooi verhaal verteld en de kinderen hierbij betrokken.
  Daarnaast waren wij zeer tevreden over het algehele optreden van de Kerstaman.

  Entertainment

  Indrukwekkend decor, in goed onderling overleg opbouw geregeld (hulde ook aan de techiek!). Zaal zag er bij binnenkomst uit als een klein theater, waar je graag wilt zijn.
  De kinderen (en hun ouders) hebben genoten van de voorstelling, die nauw aansloot op de verwachtingen die er leefden. Een zorg minder, we hadden ons feitelijk geen betere Sinterklaasviering kunnen wensen.
  Hartelijk aanbevolen!

  Theater verhalen

  Entertainment speelt een cruciale rol bij het creëren van een aangename sfeer en het zorgen voor de betrokkenheid van je gasten tijdens je evenement. Het biedt een vorm van ontspanning en vermaak, waardoor mensen zich meer op hun gemak voelen en genieten van de ervaring. Bovendien kan goed gekozen entertainment helpen om je evenement memorabel te maken en je gasten nog lang na afloop te laten napraten.

  Entertainment Inhuren voor Elke Gelegenheid
  Entertainment inhuren voor jouw evenement of feest? Bij Arjos Pronk ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan theaterverhalen en acts. Of je nu op zoek bent naar nostalgisch entertainment, spiritueel entertainment of kerst-entertainment, bij ons kun je terecht. Ons entertainment is geschikt voor festivals, dorpsfeesten, braderieën, feesttenten, bruiloften, verjaardagen, en nog veel meer. Met meer dan 10 jaar ervaring in de entertainmentindustrie zijn wij de specialist die je zoekt.

  Entertainment op Locatie voor Bedrijfsfeesten en Evenementen
  Ben jij op zoek naar entertainment voor een festival, evenement of winkeliersvereniging? Bij ons vind je zeker het juiste entertainment. Van de leukste kerst verhalen acts, avonturier acts tot sinterklaas entertainment, Arjos Pronk biedt een breed scala aan mogelijkheden. Wij hebben entertainment in verschillende thema’s, variërend van feestdagen entertainment tot activiteiten entertainment.

  Op Maat Gemaakt Entertainment Inhuren
  Heb je liever op maat gemaakt entertainment voor jouw feest? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Wij stellen graag een programma op maat voor je samen. Als ons entertainment jouw interesse heeft gewekt, kun je contact met ons opnemen voor meer informatie of om een aanvraag te doen.

  Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw evenement, feest of speciale gelegenheid een vleugje magie te geven? Overweeg dan om theaterentertainment in te huren! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een voorprogramma, een jubileum of een andere bijzondere gelegenheid, theaterentertainment voegt een uniek en boeiend element toe dat uw gasten zeker zal betoveren.

  Waarom zou u theaterentertainment inhuren? Allereerst zorgt het voor een onvergetelijke ervaring voor uw publiek. Professionele acteurs en performers kunnen uw gasten meenemen op een reis vol emoties, spanning en plezier. Of u nu kiest voor komedie, drama, musicals of interactieve theaterstukken, theaterentertainment creëert een sfeer van betrokkenheid en opwinding.

  Bovendien biedt theaterentertainment een uitstekende manier om uw boodschap over te brengen. Of u nu een bedrijfsevenement organiseert en uw merk wilt versterken, of een liefdadigheidsevenement organiseert en bewustzijn wilt creëren, theater kan een krachtig hulpmiddel zijn om uw doelen te bereiken. Met aangepaste scripts en acts kunt u uw verhaal vertellen op een creatieve en meeslepende manier.

  Bij het inhuren van theaterentertainment is het belangrijk om samen te werken met een betrouwbaar en professioneel entertainmentbureau zoals Arjos Pronk. Zij kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste acteurs en performers die passen bij uw evenement en doelstellingen. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, van de planning en repetities tot de uitvoering op het podium.

  Een ander voordeel van theaterentertainment is de veelzijdigheid. Of uw evenement nu klein en intiem is of grootschalig en extravagant, er zijn talloze opties om uit te kiezen.

  Last but not least kan het inhuren van theaterentertainment uw evenement onderscheiden van anderen. In een wereld vol standaard feestjes en bijeenkomsten kan theater een element van verrassing en originaliteit toevoegen. Het zal uw gasten nog lang bijblijven en hen laten praten over uw evenement.

  Dus, als u op zoek bent naar een manier om uw evenement naar een hoger niveau te tillen, overweeg dan om theaterentertainment in te huren. Het biedt een onvergetelijke ervaring, helpt uw boodschap over te brengen, is veelzijdig en voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid. Neem contact op met Arjos Pronk en ontdek de eindeloze mogelijkheden van theaterentertainment voor uw volgende evenement!