Speurtochten met een verhaal

Bedankt Arjos voor het mooie feestje! In november verzorgde hij voor onze zoon en zijn vriendjes een heel leuk kinderfeestje. Aan het einde van de middag was én voelde iedereen zich een held :). De briefing vooraf was heel fijn en de middag verliep top. De speurtocht was buiten. Omdat wij aan een redelijk drukke weg wonen, lette Arjos er extra op dat de kinderen veilig overstaken en op de stoep bleven lopen.

Read More

Speurtochten met een verhaal

Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het kinderfeestje! De jarige kreeg soms net een extra taakje tijdens het feestje, zoals het bewaren van een belangrijke sleutel. Verder kwamen alle kinderen, ook ons jongere zoontje, evenveel aan bod tijdens de speurtocht. Ieder kind, of de spanningsboog nu wat langer of korter was, werd in zijn waarde gelaten door Sef de bouwvakker. Wanneer er tijdens het feestje iets anders loopt dan gepland, was er direct in samenspraak met ons voldoende ruimte om tot een creatieve oplossing te komen. Heel fijn! Een aanrader voor een kinderfeestje in en om huis!

Read More

Speurtochten met een verhaal

Super leuke manier om een kinderfeestje geven. Arjos deed het heel leuk met de kinderen en zij hebben dus ook genoten!
In de speurtocht zitten ook leuke spellen verwerkt… niets anders dan positief.

Read More

Speurtochten met een verhaal

Het contact was vanaf het begin heel prettig. Het was heel duidelijk wat de bedoeling was, wat van ons verwacht werd en wat wij konden verwachten. Een week voor het feestje was er telefonisch nog contact om alles door te spreken. Hierin werd al duidelijk dat alles heel zorgvuldig werd voorbereid.
De dag zelf was helemaal top. Onze dochter had voor een piratenspeurtocht gekozen omdat zij graag een piratenfeestje wilde. Er was best een grote groep kinderen (tien in totaal) maar Arjos had dat compleet onder controle. Ze hingen aan zijn lippen, echt geweldig hoe hij in karakter blijft. Hij was heel duidelijk naar de kinderen toe, hoe ze alles konden aanpakken en wat wel en niet mocht. Maar op een heel prettige manier. Het viel ons ook op hoe hij tijdens de spellen ook steeds de groepen zo verdeelde dat iedereen wel een keer bij de jarige in het groepje zat en er geen sprake was van kliekjes. Hij bevorderde de samenwerking tussen de kinderen heel goed en zorgde dat echt iedereen mee deed. Voor ons als ouders was het heel fijn dat wij zo het feestje ook konden meebeleven en ervan konden genieten in plaats van alleen maar heel druk bezig te zijn.

Read More

Speurtochten met een verhaal

Wij hebben Arjos georganiseerde feestje als enorm prettig ervaren!

Onze dochter werd 6 en we hebben voor het thema met de Lakei gekozen. Dit was erg leuk voor de aanwezige jongens én meisjes! Het was een goed gevuld programma en het enige wat wij hoefden te doen was het zorgen voor de snacks in de pauze, en taart bij aanvangst.

Doordat de kids verder lekker buiten op pad zijn, scheelt dit ook met opruimen in huis 😊.

Arjos belde van te voren om alles door te spreken, wat erg fijn was. Je merkt dat hij het met veel passie doet, er werden ook een zelfgemaakt diploma en afscheidscadeau voor alle kinderen geregeld.

Het jongere broertje van de jarige vond het ook prachtig (4). Dus wellicht dat Arjos bij zijn partijtje in een andere rol kan langskomen!

Read More

Speurtochten met een verhaal

Mijn zoon na het feestje: “dit was het allerleukste feestje ooit!”
Dat zegt denk ik al genoeg 🙂 en ook voor ons als ouders heeft Arjos rust gezorgd.
Alles was perfect geregeld, Arjos is heel leuk met kinderen en heeft veel geduld.
Het verhaal en de opdrachten sloten goed aan. ‘s Avonds veel complimenten van de andere ouders over het leuke feestje.
Volgend jaar zeker weer!

Read More

Speurtochten met een verhaal

Wat een fijne communicatie en leuk concept! Arjos heeft de kinderen op het vakantiepark een fantastische middag bezorgd. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van Arjos zijn diensten.

Read More

Speurtochten met een verhaal

Voor het feestje van onze dochter van 6 hebben we speurtocht met een verhaal geboekt bij Arjos Pronk.
Het Piraten feest was geweldig, de kinderen vonden het super. Sommige raakten er maar niet over uitgesproken en er was een kindje die het feestje geen 10 maar een 11 gaf. Kortom een geslaagd feestje! Tevens hebben we van de desbetreffende ouders en zelfs een paar grootouders hele leuke reacties gehad.
Arjos bedankt voor je inzet, het was echt super!

Read More

Speurtochten met een verhaal

We hebben een leuke tocht door de wijk gemaakt opzoek naar de schat. Met leuke tussen opdrachten. Leuke afwisseling tussen zoeken en spelletjes.
Alle Kids hebben het als zeer leuk ervaren 👍🏻

Read More

Speurtochten met een verhaal

De kinderen vonden het leuk. Ook geluk gehad met het mooie weer en de buurt waarin we wonen, dichtbij het bos.

Read More