Huur een speurtocht!

Speurtochten met een personage is leuk. Maar vaak vinden ouders het ook leuk om zelf het personage te spelen. Of om net iets aan te passen in het verhaal. Daarom is het mogelijk om een speurtocht te huren. Een complete speurtocht met verhaal, opdrachten en schat!
Zet de speurtocht om naar eigen hand en maak het kinderfeestje compleet met een van onze extra activiteiten.

eenvoudig 600 X 600-min

Eenvoudig te bestellen

compleet 600 X 600-min

Compleet met een duidelijke handleiding

verzending 600 X 600-min

Inclusief verzending en retour

Huur een speurtocht (4-8 jaar)

Reviews

We hebben heel gezellig Sinterklaasfeest gehad met Arjos alias Lakei Jean-Pierre. Het was een leuk interactief programma met liedjes en dansen voorafgaand aan de komst van Sinterklaas. Kinderen en ouders hebben genoten.
Arjos en zijn geluidsman waren ruim op tijd aanwezig dus geen stress. Communicatie vooraf was ook heel duidelijk.

Anders

Mijn zoon heeft een geweldige dag gehad met zijn vriendjes. Zeker een aanrader. Arjos heeft duidelijk veel ervaring en passie voor theater en kinderen. Hij weet niet alleen een goed verhaal te maken. Hij voelt de kinderen en de sfeer ook goed aan. En speelt hier op in. De voorbereidingen waren ook goed. We werden goed op de hoogte gehouden en hij kwam zijn afspraken na. Hij was ook flexibel, wat heel fijn was. Kortom als je een gezellige, goed georganiseerde en pedagogisch verantwoorde middag wil hebben. Bel arjos.

Speurtochten met een verhaal

Mijn ervaring met Arjos was vanaf het begin tot het einde echt perfect. Supergoede voorbereiding en de dag zelf was een heel leuke dag voor onze jarige en haar vriendjes. Ze waren meteen gegrepen door zijn verhaal en hij kon hun aandacht tot het einde vasthouden. Je kunt zien dat hij kindjes begrijpt. Wij vonden het erg fijn dat hij alle zorg voor de kindjes op zich nam en er alles aan deed om hun een speciale middag te geven. Het gaf ons alle ruimte om ons op de rest van het feest te richten. Wij zijn blij dat wij hem gevonden hebben.

Speurtochten met een verhaal