Extra activiteiten

Onze extra activiteiten bieden een extra onderdeel in onze speurtochten kinderfeestjes. 
De activiteit is een extraatje en staan dus los van het verhaal.

Natuurlijk proberen we wel altijd een link te vinden met het betreffende thema. 
De activiteiten zijn bij ieder thema toe te voegen. En heeft geen invloed op de lengte van het speurtocht kinderfeestje.

De titel zegt het al. Stenen waar je blij van wordt. Oorspronkelijk is het idee van happy stones, dat je een steen mooi versierd en deze vervolgens ergens neerlegt; zodat andere personen de stenen kunnen vinden. Het vinden van een “happy stone” tovert een glimlach op het gezicht van de vinder.

Met de activiteit happy stones geven we de maker zelf de keus of deze ergens wordt neergelegd of niet. Zeker is wel, dat deze activiteit een leuke toevoeging is op een speurtocht.

De kinderen krijgen 2 stenen per persoon

Tattoos zijn leuk voor jong en oud. Vooral de glitter tattoos zijn bij kinderen populair.
Met de vele ontwerpen hebben we voor ieder thema passende sjablonen.
Geef de speurtocht extra glitter met de glitter tattoos.

Om het thema te versterken is het leuk om kinderen te schminken in wie of wat ze maar willen zijn. Het leukste is natuurlijk als dit in het thema van de speurtocht met een verhaal past, maar bij Arjospronk.nl is alles mogelijk. Een leuke toevoeging op het feestje!

Als er een activiteit is die bij werkelijk ieder thema past, dan is het slijm maken. Of het nu gaat om een geheime formule voor het web van Spiderman, of om prinsessenslijm van Lakei Jean-Pierre, het maakt de kinderen niet uit. Slijm maken is een van de meest favoriete bezigheden van ieder kind. Succes gegarandeerd!