Speurtochten met een tablet

Onze tablet speurtochten zijn ontwikkeld met oog op de doelgroep (9 – 12 jaar).

Voor deze kinderen zijn piraten en sprookjes “kinderachtig”. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet in een verhaal mee willen gaan. Daarom hebben we een tablet speurtocht ontwikkeld. Compleet met verhaal en uitdagende opdrachten. Passend in de ontwikkeling van de kinderen.

Bij het boeken van een Speurtocht met tablet ontvang je al het spelmateriaal met duidelijke speluitleg thuis.
Het opstarten kan op de dag zelf en kan dan ook direct gespeeld worden. De focus bij deze doelgroep is een verhaal voltooien. Er is geen “schat” die ze gaan vinden.

De inspiratie voor deze speurtocht is gevonden binnen de RPG (Role Playing Games) spellen.

compleet 600 X 600-min

Een compleet verhaal van begin tot eind

extra activiteiten groen-min

Te personaliseren met extra activiteiten

communicatie groen 600 X 600-min

Duidelijke communicatie

Reviews

We hebben heel gezellig Sinterklaasfeest gehad met Arjos alias Lakei Jean-Pierre. Het was een leuk interactief programma met liedjes en dansen voorafgaand aan de komst van Sinterklaas. Kinderen en ouders hebben genoten.
Arjos en zijn geluidsman waren ruim op tijd aanwezig dus geen stress. Communicatie vooraf was ook heel duidelijk.

Anders

Mijn zoon heeft een geweldige dag gehad met zijn vriendjes. Zeker een aanrader. Arjos heeft duidelijk veel ervaring en passie voor theater en kinderen. Hij weet niet alleen een goed verhaal te maken. Hij voelt de kinderen en de sfeer ook goed aan. En speelt hier op in. De voorbereidingen waren ook goed. We werden goed op de hoogte gehouden en hij kwam zijn afspraken na. Hij was ook flexibel, wat heel fijn was. Kortom als je een gezellige, goed georganiseerde en pedagogisch verantwoorde middag wil hebben. Bel arjos.

Speurtochten met een verhaal

Mijn ervaring met Arjos was vanaf het begin tot het einde echt perfect. Supergoede voorbereiding en de dag zelf was een heel leuke dag voor onze jarige en haar vriendjes. Ze waren meteen gegrepen door zijn verhaal en hij kon hun aandacht tot het einde vasthouden. Je kunt zien dat hij kindjes begrijpt. Wij vonden het erg fijn dat hij alle zorg voor de kindjes op zich nam en er alles aan deed om hun een speciale middag te geven. Het gaf ons alle ruimte om ons op de rest van het feest te richten. Wij zijn blij dat wij hem gevonden hebben.

Speurtochten met een verhaal