EEN SPEURTOCHT KINDERFEESTJE VOOR KINDEREN VAN 4 TOT 8 JAAR

Een speurtocht partijtje van Arjospronk.nl is geschikt voor jongens en meisjes van 4 tot 8 jaar. Meestal worden de feestjes ter gelegenheid van een verjaardag gegeven, maar dit mag natuurlijk ook voor een andere gelegenheid zijn.

Op de leukste locatie, namelijk bij jou in de buurt!

De speurtochten met een verhaal vinden altijd plaats bij jou thuis en in de buurt. Daarom hoef jij de deur niet uit, wat een hoop logistiek gedoe scheelt met een groep kinderen! 

ONZE THEMAS

Op deze pagina vind je een overzicht van alle speurtochten met een verhaal.
Alle speurtochten zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes van 4 tot 8 jaar. De speurtochten duren 3 uur plus 1 uur voorbereiding en worden altijd afgesloten met een traktatie en een diploma.

Extra activiteiten

Boek naast het thema ook een leuke extra activiteit.

Extra activiteiten

Sef is een echte doe-het-zelver. Geen klus is hem te gek en er is niets dat hij niet kan. Dit keer heeft hij de opdracht gekregen om een huis te bouwen, maar… Sef komt handen tekort! En de tijd dringt, want de klus moet vandaag af! Sef kan wel wat hulp gebruiken om het huis op tijd af te krijgen. Wie houdt er van bouwen en is sterk en slim genoeg om Sef te helpen om een echte doe-het-zelver te worden?

In ‘Sef de doe-het-zelver bouwt een huis’ leren de kinderen met iedere opdracht hoe ze een huis kunnen bouwen. Als ze alle opdrachten voltooid hebben, zijn ze échte doe-het-zelvers en ontvangen ze een presentje en een diploma!

prijs berekenen

Lakei Jean-Pierre heeft de eer om namens de koning en koningin op bezoek te komen op een echt prinsen- en prinsessenfeest. Voor de gelegenheid hebben de koning en koningin zelfs een echte kroon van diamant uit hun schatkamer vooruit verstuurd. Lakei Jean-Pierre zal deze kroon hoogstpersoonlijk aan de jarige overhandigen, maar eenmaal op het feest blijkt dat de kroon nooit is aangekomen…

Lakei Jean-Pierre neemt de kinderen mee in een magische speurtocht op zoek naar de kroon van diamant. Met echte prinsen- en prinsessenopdrachten komen de kinderen steeds dichter bij de kroon.

Een 3 uur durend feest vol opdrachten en plezier!

prijs berekenen

Heb je weleens gehoord van kapitein Flint? Nee? Argh, hoe is dat mogelijk! Wie weet nou niet dat de schat van kapitein Flint nog altijd ergens verstopt ligt? Goud, puur goud voor het oprapen! Wie wil dat nou niet? Maar zal ik jullie eens een geheimpje verklappen? Ik heb een schatkaart én een sleutel waarmee ik de schat kan vinden! Wie van jullie piraatjes is dapper genoeg om mijn bemanning te worden en mee te gaan op zoek naar de schat?

Door middel van spelletjes en puzzels worden de kleine piraatjes in deze zoektocht op de proef gesteld. Zal het ze lukken om tijdens dit avontuur de schat te vinden?

prijs berekenen

Psst, heb jij het al gehoord? Er is hier een heel bijzonder dier gezien. Er zijn natuurlijk heel veel bijzondere dieren, groot en klein. Met prachtige veren of een zachte vacht. Maar dit dier is wel heel bijzonder. Deze vogel is namelijk bijna nog nooit door iemand in het echt gezien! Hij zit op plekken waar iedereen hem zo voorbij loopt, verstopt in het zicht. Weet jij welke vogel ik bedoel? Juist, de schaduwvogel! Wie helpt ranger Kevin om deze bijzondere vogel te vinden?

In Ranger Kevin en de legende van de schaduwvogel gaan we samen op zoek naar de schaduwvogel. Iedere opdracht brengt ons dichterbij de locatie van dit legendarische dier. Vind jij het nest?

Een avontuur voor echte dierenliefhebbers!

prijs berekenen

 Er zijn heel wat superhelden op de wereld, behalve in Nederland. Terwijl ze daar juist zo dringend nodig zijn! Daarom heeft het superhelden hoofdkwartier zich hier gevestigd om echte superhelden op te leiden. Mister X is op zoek naar kleine helden die het in zich hebben om een échte superheld te worden. Maar hoe word je eigenlijk een superheld?

In Mister X van zero naar hero gaan de kinderen op zoek naar de superheld in zichzelf. In een uitdagende speurtocht worden de kinderen stap voor stap opgeleid tot superheld. Alle superhelden krijgen aan het eind een prijs en een echt diploma!

prijs berekenen

Ken je het sprookje van de zeven dwergen? Of Joris en de draak? Waar komen die sprookjes vandaan? Deze worden geschreven door sprookjesschrijvers. Hans Christiaan Anderson is een schrijver en heeft een heel boek vol met sprookjes of… nou ja… Had! Door de heks zijn alle sprookjes uit het boek verdwenen en alleen met een toverspreuk komen deze sprookjes terug. Wie helpt Hans om de sprookjes terug te vinden? 

In Schrijver Hans en de verdwenen verhalen gaan de kinderen samen op zoek naar de toverspreuk om de verdwenen sprookjes terug te vinden. Help je mee met dit magisch avontuur? 

Voor kinderen die van sprookjes en magie houden.

prijs berekenen

THEMA OP MAAT

Is jouw kind helemaal idolaat van iets wat hier niet tussen staat?
Geen nood, arjospronk.nl verzorgt namelijk ook speurtocht kinderfeestjes op maat!

Neem contact met ons op via de mail op info@arjospronk.nl
 en wij gaan graag voor je aan de slag!

prijs berekenen

REVIEWS

Bedankt Arjos voor het mooie feestje! In november verzorgde hij voor onze zoon en zijn vriendjes een heel leuk kinderfeestje. Aan het einde van de middag was én voelde iedereen zich een held :). De briefing vooraf was heel fijn en de middag verliep top. De speurtocht was buiten. Omdat wij aan een redelijk drukke weg wonen, lette Arjos er extra op dat de kinderen veilig overstaken en op de stoep bleven lopen.

Speurtochten met een verhaal
18 november 2022

Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het kinderfeestje! De jarige kreeg soms net een extra taakje tijdens het feestje, zoals het bewaren van een belangrijke sleutel. Verder kwamen alle kinderen, ook ons jongere zoontje, evenveel aan bod tijdens de speurtocht. Ieder kind, of de spanningsboog nu wat langer of korter was, werd in zijn waarde gelaten door Sef de bouwvakker. Wanneer er tijdens het feestje iets anders loopt dan gepland, was er direct in samenspraak met ons voldoende ruimte om tot een creatieve oplossing te komen. Heel fijn! Een aanrader voor een kinderfeestje in en om huis!

Speurtochten met een verhaal
28 september 2020

Super leuke manier om een kinderfeestje geven. Arjos deed het heel leuk met de kinderen en zij hebben dus ook genoten!
In de speurtocht zitten ook leuke spellen verwerkt… niets anders dan positief.

Speurtochten met een verhaal
3 september 2022

Contact

Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Zit uw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan nemen wij spoedig contact op.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.