Recensies Arjospronk.nl

Wij zijn trots op onze reviews. Na iedere speurtocht of project vragen we de opdrachtgevers om een review in te sturen. De reviews worden integraal op de website geplaatst. Lees hieronder de beoordelingen die we hebben ontvangen.

Mijn ervaring met Arjos was

Mijn ervaring met Arjos was vanaf het begin tot het einde echt perfect. Supergoede voorbereiding en de dag zelf was een heel leuke dag voor onze jarige en haar vriendjes. Ze waren meteen gegrepen door zijn verhaal en hij kon hun aandacht tot het einde vasthouden. Je kunt zien dat hij kindjes begrijpt. Wij vonden het erg fijn dat hij alle zorg voor de kindjes op zich nam en er alles aan deed om hun een speciale middag te geven. Het gaf ons alle ruimte om ons op de rest van het feest te richten. Wij zijn blij dat wij hem gevonden hebben.

Speurtochten met een verhaal

Speurtocht met een verhaal

Van begin tot eind was alles top geregeld! De gezichten van de kindjes op het moment dat de deur openging en hij daar verkleed en al stond, zal ik niet snel vergeten: fantastisch! Het klopte allemaal, de kleding, de attributen, de opdrachten en hoe hij met de kindjes omging/goed op de situatie inspeelde. Onze dochter en haar vriendinnetjes hebben een onvergetelijke middag gehad! Daarnaast heeft Arjos mijzelf ook een relaxte verjaardag bezorgd, ik hoefde alleen de taart en limonade te regelen :-).

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Het was een ontzettend leuk feestje. Mooie opbouw van het verhaal, met leuke opdrachten. De kinderen hebben genoten!

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

De kinderen hebben een heerlijke middag gehad. Ze hebben genoten van het verhaal en de speurtocht met opdrachten. Als ouder was het fijn om het niet allemaal zelf te hebben doen. Dank voor de fijne middag.

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Er werd aangebeld, en daar stond een echte superheld!! Wat een verassing!! Er heerste totale enthousiasme!! Maar Arjos wist de kinderen te kalmeren en met duidelijke opdrachten gingen we op pad. Hele leuke opdrachten tijdens de speurtocht! Schminken vonden ze in de pauze ook leuk! Al met al een superfeest!!! Bedankt Arjos!!!

Speurtochten met een verhaal

Opdrachtgever

Wij werken al enkele jaren met plezier met Arjos samen.
Een betrouwbare freelance artiest met ervaring en improvisatievermogen die er altijd iets van maakt!
We hopen op nog een jarenlange fijne samenwerking.

Algemeen

Bezoek kerstman

Tijdens ons jaarlijks Kerst Wens event voor kinderen is Arjos bij ons langs gekomen als Kerstman.
Hij heeft een mooi verhaal verteld en de kinderen hierbij betrokken.
Daarnaast waren wij zeer tevreden over het algehele optreden van de Kerstaman.

Entertainment

Lakei jean-Pierre – Een royaal onthaal

Indrukwekkend decor, in goed onderling overleg opbouw geregeld (hulde ook aan de techiek!). Zaal zag er bij binnenkomst uit als een klein theater, waar je graag wilt zijn.
De kinderen (en hun ouders) hebben genoten van de voorstelling, die nauw aansloot op de verwachtingen die er leefden. Een zorg minder, we hadden ons feitelijk geen betere Sinterklaasviering kunnen wensen.
Hartelijk aanbevolen!

Theater verhalen

Speurtochten met een verhaal

Bedankt Arjos voor het mooie feestje! In november verzorgde hij voor onze zoon en zijn vriendjes een heel leuk kinderfeestje. Aan het einde van de middag was én voelde iedereen zich een held :). De briefing vooraf was heel fijn en de middag verliep top. De speurtocht was buiten. Omdat wij aan een redelijk drukke weg wonen, lette Arjos er extra op dat de kinderen veilig overstaken en op de stoep bleven lopen.

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het kinderfeestje! De jarige kreeg soms net een extra taakje tijdens het feestje, zoals het bewaren van een belangrijke sleutel. Verder kwamen alle kinderen, ook ons jongere zoontje, evenveel aan bod tijdens de speurtocht. Ieder kind, of de spanningsboog nu wat langer of korter was, werd in zijn waarde gelaten door Sef de bouwvakker. Wanneer er tijdens het feestje iets anders loopt dan gepland, was er direct in samenspraak met ons voldoende ruimte om tot een creatieve oplossing te komen. Heel fijn! Een aanrader voor een kinderfeestje in en om huis!

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Super leuke manier om een kinderfeestje geven. Arjos deed het heel leuk met de kinderen en zij hebben dus ook genoten!
In de speurtocht zitten ook leuke spellen verwerkt… niets anders dan positief.

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Het contact was vanaf het begin heel prettig. Het was heel duidelijk wat de bedoeling was, wat van ons verwacht werd en wat wij konden verwachten. Een week voor het feestje was er telefonisch nog contact om alles door te spreken. Hierin werd al duidelijk dat alles heel zorgvuldig werd voorbereid.
De dag zelf was helemaal top. Onze dochter had voor een piratenspeurtocht gekozen omdat zij graag een piratenfeestje wilde. Er was best een grote groep kinderen (tien in totaal) maar Arjos had dat compleet onder controle. Ze hingen aan zijn lippen, echt geweldig hoe hij in karakter blijft. Hij was heel duidelijk naar de kinderen toe, hoe ze alles konden aanpakken en wat wel en niet mocht. Maar op een heel prettige manier. Het viel ons ook op hoe hij tijdens de spellen ook steeds de groepen zo verdeelde dat iedereen wel een keer bij de jarige in het groepje zat en er geen sprake was van kliekjes. Hij bevorderde de samenwerking tussen de kinderen heel goed en zorgde dat echt iedereen mee deed. Voor ons als ouders was het heel fijn dat wij zo het feestje ook konden meebeleven en ervan konden genieten in plaats van alleen maar heel druk bezig te zijn.

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Wij hebben Arjos georganiseerde feestje als enorm prettig ervaren!

Onze dochter werd 6 en we hebben voor het thema met de Lakei gekozen. Dit was erg leuk voor de aanwezige jongens én meisjes! Het was een goed gevuld programma en het enige wat wij hoefden te doen was het zorgen voor de snacks in de pauze, en taart bij aanvangst.

Doordat de kids verder lekker buiten op pad zijn, scheelt dit ook met opruimen in huis 😊.

Arjos belde van te voren om alles door te spreken, wat erg fijn was. Je merkt dat hij het met veel passie doet, er werden ook een zelfgemaakt diploma en afscheidscadeau voor alle kinderen geregeld.

Het jongere broertje van de jarige vond het ook prachtig (4). Dus wellicht dat Arjos bij zijn partijtje in een andere rol kan langskomen!

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Mijn zoon na het feestje: “dit was het allerleukste feestje ooit!”
Dat zegt denk ik al genoeg 🙂 en ook voor ons als ouders heeft Arjos rust gezorgd.
Alles was perfect geregeld, Arjos is heel leuk met kinderen en heeft veel geduld.
Het verhaal en de opdrachten sloten goed aan. ‘s Avonds veel complimenten van de andere ouders over het leuke feestje.
Volgend jaar zeker weer!

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Wat een fijne communicatie en leuk concept! Arjos heeft de kinderen op het vakantiepark een fantastische middag bezorgd. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van Arjos zijn diensten.

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Voor het feestje van onze dochter van 6 hebben we speurtocht met een verhaal geboekt bij Arjos Pronk.
Het Piraten feest was geweldig, de kinderen vonden het super. Sommige raakten er maar niet over uitgesproken en er was een kindje die het feestje geen 10 maar een 11 gaf. Kortom een geslaagd feestje! Tevens hebben we van de desbetreffende ouders en zelfs een paar grootouders hele leuke reacties gehad.
Arjos bedankt voor je inzet, het was echt super!

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

We hebben een leuke tocht door de wijk gemaakt opzoek naar de schat. Met leuke tussen opdrachten. Leuke afwisseling tussen zoeken en spelletjes.
Alle Kids hebben het als zeer leuk ervaren 👍🏻

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

De kinderen vonden het leuk. Ook geluk gehad met het mooie weer en de buurt waarin we wonen, dichtbij het bos.

Speurtochten met een verhaal

speurtochten met een verhaal

Alles was goed geregeld. Vooral het telefonisch voorgesprek gaf ons heel veel rust. De meiden hebben genoten. Dankjewel!

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Afgelopen woensdag is piraat Chappie bij ons geweest, de kinderen vonden het fantastisch!
Arjos gaat heel goed met de kinderen om, en buigt af en toe mee als het nodig is.
De communicatie omtrent alles rondom feestje verloopt soepel.
Bedankt voor alles, mijn zoon en zijn vriendjes hebben een topfeestje gehad!

Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Wij hebben genoten van de speurtocht, wat was dat leuk! Vanaf het moment dat je binnenstapte pakte je meteen de regie en waren de kinderen één en al aandacht. We vonden het erg prettig dat je op een vriendelijke manier heel duidelijk maakte wat je van de kinderen verwachtte, zo verliep de speurtocht veilig en kwam elk kind aan bod. Voor ons als ouders was het dan ook een heel relax feestje. De opdrachten waren erg leuk en het slijm maken vond Dorith fantastisch. Ik ben ook in de week na het feestje door bijna alle ouders nog aangesproken dat hun kind het zo leuk had gehad.

Speurtochten met een verhaal