Arjos Pronk – Improvisatie & Theater: jouw Theaterdocent

Naast het zelf spelen binnen het theater geeft Arjos Pronk – Improvisatie & Theater ook les als theaterdocent op een van onze locaties in Gouda. Wij dragen maar al te graag kennis over aan andere mensen door middel van onze theateropleidingen. Enthousiasme vinden we belangrijker dan een diploma!

Grime Workshops/Cursussen en Theateropleidingen

Met onze workshops en cursussen kan je veel leren over de grime en special effects. Daarnaast geven we les via Cadenza theateropleidingen. Deze lessen bestaan voornamelijk uit drama en zijn gericht op de basis van het acteren. Als docent drama leren we jou alle basisbegrippen van het acteren en staan we open voor al jouw ideeën. Ons doel is om jou te helpen met je ambities in het theater. Te allen tijde krijg je les van een ervaren drama leraar. Ook voor bedrijfsfeesten zijn wij als theaterdocent inzetbaar.

Ervaring in het Theater

Arjos Pronk is voor en achter de schermen breed inzetbaar. Door een jarenlange ervaring hebben wij professioneel inzicht op het gebied van spelen en regisseren, productieleiding, decorbouwer en trainingsacteur. Daarbij plannen en organiseren wij werk op maat. Hierdoor zijn we in staat om jou op een beroepsmatige wijze alle kneepjes van het vak te leren.

Wil je Arjos Pronk – Improvisatie & Theater inhuren als jouw theaterdocent of meedoen aan onze lessen in Gouda? Je kan bellen naar 085-8889306 of het contactformulier invullen. Via deze weg vraag je tevens jouw offerte op en stel je al jouw vragen.