Theaterproducties op maat

Professionele theaterproductie volgens jouw wensen

Te allen tijde luisteren we bij Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater naar de wensen van de klant. Daarbij zijn we ad-rem en hebben we gevoel voor humor. Door onze jarenlange ervaring met theaterproductie hebben we professioneel inzicht op het gebied van spelen en regisseren. We schrijven voorstellingen en toneelstukken in opdracht, ook voor kindertheater, en voeren de regie vakkundig uit.

Voor en achter de schermen

Als jouw theaterpartner zijn we inzetbaar voor alles vóór en achter de schermen. Na het volgen van vele cursussen, het uitvoeren van diverse opdrachten en het opzetten van eigen theaterproducties, kunnen we met zekerheid zeggen dat we ons mannetje staan binnen de theaterbranche. Of je nu een regisseur nodig hebt of ons het hele evenement wilt laten organiseren; met Arjos Pronk en team haal je gegarandeerd kwaliteit in huis!

Bekijk nu hieronder ons aanbod:

Ons inschakelen voor jouw theaterproductie? Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

Regisseur

Regisseur inhuren voor jouw theaterproductie

Ben je op zoek naar een ervaren theaterregisseur? Zoek dan niet verder! Bij Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater kun je een regisseur inhuren die de slagen van de zweep kent. Zo ben je gegarandeerd van kwaliteit!

Voor alle soorten acts

Onze regisseurs hebben allen een jarenlange ervaring op het toneel en weten wat er van een voorstelling wordt verwacht. Ook wanneer je een korte act hebt, kunnen zij je vanzelfsprekend helpen. Met een paar aanwijzingen kunnen wij bepaalde acts al optimaliseren.

Kun je wel een regisseur voor theater gebruiken? Laat ons dan jouw ideeën weten en plaats een bericht via het contactformulier. Samen bekijken we de mogelijkheden als je bij ons een regisseur wilt inhuren.

 Klik hier om terug naar boven te gaan.

Gevechtschoreograaf

Professionele gevechtschoreograaf

Een theatervoorstelling kan de nodige gevechtschoreografieën bevatten. Dit hoeft niet per se een gevecht te zijn, maar kan tevens bepaalde stunts betreffen. Bij Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater ben je aan het juiste adres voor het inhuren van een vakkundige gevechtschoreograaf.

Gevechtschoreografie op maat

Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en leveren we kwaliteitswerk. Uiteraard passen we de fight choreography volledig aan op jouw voorstellen. Daarbij stellen we veiligheid altijd voorop. Want ook al is het maar een choreografie, de pasjes kunnen nog steeds gevaarlijk zijn als je niet goed oplet. Wanneer de gevechtschoreografie echt te riskant is, kun je bij ons eveneens een stuntman inhuren.

Stuur ons je ideeën toe via het contactformulier. Wij zullen je dan spoedig een offerte toesturen met de kosten voor onze gevechtschoreograaf.

 Klik hier om terug naar boven te gaan.

On Fair comedy

On Fair: lachwekkende comedyshow

On Fair is een comedyshow begonnen in 2012 en inmiddels erg geliefd bij het publiek. Tijdens de voorstelling zie je hoe vier spelers spelopdrachten krijgen van de presentator en deze combineren met een suggestie uit het publiek. Zonder verder overleg starten de acteurs de scène om vervolgens alles te improviseren.

Scènes volop improvisatie

Er wordt gespeeld met woorden. Denk hierbij aan een scène waarbij de spelers een vast aantal woorden in een zin moeten gebruiken of bijvoorbeeld een woordgrap. Daarnaast wordt er gespeeld met voorwerpen die soms alle kanten opgaan. Deze voorwerpen zijn in handen van de spelers dan ook zeker niet veilig. En er wordt natuurlijk gespeeld met de spelers, zoals in het spel Wat ben ik?, waarbij de acteurs in moeten vallen als decor of gebruiksvoorwerpen die nodig zijn voor een scène.

On Fair is vergelijkbaar met het Engelse programma Who’s Line is it Anyway?. Het programma De Lama’s is hiervan tevens afgeleid.

Wil je de improvisatiecomedyshow On Fair boeken? Dat kan! Stuur ons een bericht via het  contactformulier en laat ons weten op welke datum je de comedyshow wilt reserveren.

 Klik hier om terug naar boven te gaan.

Theaterduo Arjos en Edwin

Arjos leerde Edwin in 2006 kennen bij de repetities van een amateurvoorstelling. Inmiddels stonden ze al tientallen keren samen op de planken in verschillende soorten producties. Vanaf 2009 zijn ze hun krachten gaan bundelen en sindsdien vormen ze een theaterduo.

Totaalplaatje voor jouw gelegenheid

Arjos en Edwin zoeken zélf hun inspiraties, schrijven zélf hun teksten en staan ook nog eens samen op de bühne! De zaken 'achter de schermen' pakken ze tevens veelal zelf op. Ze denken hun eigen decors uit, zoeken toepasselijke muziekjes en verzorgen op die manier hun eigen 'totaalplaatje'.

Klik hier om terug naar boven te gaan.