Testimonials

Het Testimonial van Arjos Pronk Make-up artist, Entertainment, Theater laat toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over ons aanbod, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Wij horen het graag!

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
arjospronk.nl
5
13 Beoordeling
 • Viola Dircks
  27-03-2018 21:49
  Ik heb genoten en veel geleerd tijdens de cursus kinderschmink! Ik kreeg veel informatie en tips. Bedankt voor je geduld en uitleg!
 • Anouschka Versluijs
  24-02-2018 09:07
  Ik heb de cursus kinderschmink en de cursus special effects (wonden) bij Arjos gevolgd, en erg blij mee. Had veel verstand van zaken en nam de tijd voor alle uitleg. Kan er goed mee uit de voeten!! Arjos heel erg bedankt!
 • Arjos Pronk
  30-01-2018 11:30
  Via e-mail ontvangen: Wij hadden Arjos gevraagd een theater workshop te verzorgen voor een kinderpartijtje en dat was een groot succes! De meiden vonden het super leuk en het bleek ook een goede manier om er een groep van te maken daar een deel van de meisjes uit Utrecht en een ander deel uit Den Haag kwam. Na de theaterworkshop speelde iedereen met iedereen en ze vonden het super leuk. Vooraf was het goed overleggen en afspraken maken. hartelijke groeten, Ellen
 • Arjos Pronk
  30-01-2018 11:24
  Via email ontvangen: Ik ben Iris de Groot en heb bij Arjos Pronk de cursus grimeren gevolgd. Er waren zoveel leuke en nieuwe dingen! In een leuke ongedwongen sfeer heeft Arjos mij een hoop geleerd en bij mijn eindopdracht mooie fotos gemaakt van het resultaat. Deze neem ik dan ook mee voor mijn gesprek voor de make-up art school in Arnhem. Arjos bedankt voor de leuke, leerzame lessen. Groet Iris
 • P S.
  27-12-2017 13:50
  In december heb met mijn twee zusjes een workshop dagmake-up gedaan. Was erg leerzaam en leuk. Een echte aanrader voor als je meer wilt leren over verschillende soorten make-up en technieken om het aan te brengen. Arjos paste in de workshop zijn uitleg aan op de verschillende leeftijden/niveaus. Hij nam rustig alle tijd voor uitleg en het voordoen.
 • Annelieke Annelieke
  17-11-2017 22:58
  Ik heb een cursus kinderschminken gevolg van Arjos. Het was een super leerzame avond, ik schmink mijn kinderen nu regelmatig en met dit weer is het een prima middagprogramma als we als tijgers opzoek zijn naar krokodillen . Ik kan de cursus aan alle moeders (vaders) aanbevelen. Arjos bedankt voor de leerzame avond! Groeten van de Tijgers
 • Annelieke Annelieke
  17-11-2017 22:51
  Ik heb de cursus kinderschminken gevolgd Van Arjos. Het was een leerzame en leuke avond. Ik ben hierdoor heel enthousiast geworden. IK schmink mijn kinderen wanneer het kan. Ik kan de cursus aan alle moeders (vaders) aanbevelen, zeker met dit weer is het een prima activiteit als we als tijgers door het huis lopen opzoek naar krokodillen.
 • Nina A.
  08-11-2017 12:35
  Prettig samengewerkt met Arjos Pronk voor de Halloween Grime in Cinema Gouda. Van te voren een prettige bijeenkomst gehad waarin ideeën en wensen uitgesproken konden worden en later via de mail alles concreet kunnen maken. Arjos reageert snel en houd rekening met alle wensen, zelfs op het laatste moment. Op de avond zelf verliep alles professioneel en vlot, dank daarvoor.
 • Wendy Wendy van Drie
  03-11-2017 22:51
  Erg leuk en leerzaam. Gezellig en een relaxte sfeer . Echt een aanrader!!!
 • Rob Eichholtz
  17-11-2016 00:12
  Op 17 september jl. hebben Arjos en zijn team zich, net als in voorgaande jaren, weer van hun beste kant laten zien bij de finale van het Festival Cultuur Lokaal in Zoetermeer. Het thema was dit jaar musicals en er moesten in een korte tijd heel veel deelnemers voorzien worden van grime en kapwerk. Hierbij kwam voor sommige deelnemers ook nog eens zeer uitdagende grime, zoals bijvoorbeeld een aantal katten uit Cats, het beest uit Beauty and the beast en bijzondere types uit Les Misérables. De kwaliteit en de professionaliteit van Arjos en zijn collega's hebben mijn leven als regisseur van een show met zo'n 160 deelnemers weer een stuk makkelijker gemaakt. Dank daarvoor. Rob Eichholtz.
 • Marie-Louise VNG
  01-07-2016 23:04
  Voor de VNG heb ik meerdere keren met Arjos Pronk gewerkt. Het was een prettige, professionele samenwerking. Voor herhaling vatbaar
 • Elvera W.
  01-07-2016 22:44
  Onze dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het ridder en jonkvrouwen feestje. Na het knutselen werden ze meegenomen in het verhaal van het kasteel. Toen begon de speurtocht en gingen we op zoek naar de schat. Na een aantal opdrachten tijdens de superleuke speurtocht vonden we uiteindelijk de schat. We kijken terug op een zeer geslaagd feestje!
 • Philip Rietmeyer
  21-06-2016 20:14
  Arjos heeft met z'n team, met grimeurs en kapsters weer een geweldige prestatie neergezet door de gehele cast van de musical Hairspray binnen een tijdsbestek te grimeren en te voorzien van de juiste kapsels. Hij regelt de juiste pruiken voor de verschillende personages (bijv. voor Tracy en Edna). Met Arjos is het zeer prettig samenwerken, hij heeft vaak aan een half woord voldoende. TOP! Namens Waanzin Theaterproducties (Juni 2016)