Max en Thomas pakken uit met Sinterklaas

Zoals ieder jaar komt Sinterklaas op bezoek bij Max en Thomas. En natuurlijk heeft hij voor alle kinderen cadeautjes. Of toch niet? Wat doe je wanneer er 1 cadeautje te weinig is? Een ding is zeker. Max en Thomas hebben samen met Sinterklaas voor alles een oplossing.

Max en Thomas pakken uit met Sinterklaas is een gezellige voorstelling voor jong en oud, gespeeld door de ras acteurs Arjos Pronk en Remy van Etteger. Door een gezonde dosis spanning, humor en improvisatie worden de kinderen meegenomen in een origineel Sinterklaas verhaal.

 

Stel je vraag aan Max en Thomas of boek een voorstelling via het contactformulier

 

Over de voostelling 

 
Kosten:   € 750,00 Excl. BTW
Tijdsduur:  75 minuten
Inbegrepen:   Max en Thomas, Sinterklaas, decor, geluid set, 100KM reiskostenvergoeding
Geschikt voor:  Groepen tot ongeveer 45 kinderen
Optioneel:  Licht set, Pieten (prijs op aanvraag)
Benodigdheden:  Speeloppervlak minimaal 5 X 5 meter, Stroom aansluiting (230 Vac, 6A)
 
 
 

Over Arjos (Max) en Remy (Thomas)

Arjos en Remy hebben elkaar in 2012 leren kennen en zijn al jaren actief in de theaterwereld. Ze zijn improvisatie acteurs, entertainers en theatermakers. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld door gezamenlijke theater projecten en willen met deze ervaringen kwalitatief kinderentertainment produceren. De personages Max en Thomas zijn bedacht voor kinderen als voorbeeld van een positieve samenwerking. En de voorstellingen worden geschreven rondom de vindingrijkheid van de personages en hun verrassende oplossingen.

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden? Boek dan een voorstelling met Max en Thomas!