Actief kinderfeestje
Wij maken de leukste speurtochten met een passende en avontuurlijke verhaallijn voor jouw kinderfeestje op maat!
Educatief kinderfeestje
Samen met jou organiseren we gave workshops voor kinderen. Van een pizza bakken tot leren acteren.
Creatief kinderfeestje
Op zoek naar een creatief kinderfeestje? We organiseren het partijtje met spellen graag voor je!
Extra’s voor je kinderfeestje
Heb je zelf al een kinderfeestje bedacht, maar zoek je nog naar een leuk extraatje? Wij maken het feest compleet!

Laat Arjos Pronk en team jouw kinderfeestje organiseren

Wil jij een te gek kinderfeestje organiseren in Gouda of elders? Geef jouw kinderfeestje via Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater en geniet van een gezellige en leerzame middag. Bij ons ben je aan het juiste adres om samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes de leukste spelletjes, workshops of speurtochten te doen bij jou op locatie of bij ons in Gouda. Alles is mogelijk!


Actieve, educatieve en creatieve partijtjes

We hebben verschillende kinderfeestjes op het menu staan. Zo hebben we de partijtjes opgedeeld in drie hoofdactiviteiten: actieve kinderfeestjes, educatieve kinderfeestjes en creatieve kinderfeestjes. Elk feest is in de stijl van een bepaald thema. De themafeestjes zijn volledig naar eigen wensen in te delen en spelen we klaar binnen het gewenste budget. Ons jouw kinderfeestje laten organiseren gaat snel en gemakkelijk.

De drie hoofdactiviteiten:

  • Actief kinderfeestje: bij dit feestje richten wij ons op speurtochten. Door middel van een verhaallijn volg je de tocht met aan het einde de oplossing.
  • Educatief kinderfeestje: bij dit feestje richten wij ons op het leeraspect van het partijtje. Kies bijvoorbeeld voor een workshop pizza bakken.
  • Creatief kinderfeestje: bij dit feestje richten wij ons op de creativiteit van de kinderen. We organiseren spelletjes in een bepaald thema.

Losse onderdelen voor jouw feestje

Heb je zelf al een feestje ingepland, maar ben je nog op zoek naar het laatste puzzelstukje om het feest compleet te maken? Wij bieden tevens losse onderdelen aan. Bijvoorbeeld schminken of ballonvouwen. Ook hebben we een zangeres die graag voor prinsen en prinsesjes een huiskamerconcert geeft. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Wil je een kinderfeestje organiseren via Arjos Pronk – Make up arist/Entertainment/Theater bij jou thuis of bij ons in Gouda? Bel naar 085-8889306 of vul het contactformulier in. We helpen je graag verder.