Kinderfeestje uitbreiden met extraatjes

Heb je zelf al een partijtje georganiseerd, maar ben je nog op zoek naar het laatste puzzelstukje om het feest compleet te maken? Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater biedt losse onderdelen aan. Jouw kinderfeestje uitbreiden in Gouda of de rest van Nederland doe je dus via ons!

Kinderschmink

Schminken is een extra activiteit die je kunt boeken bij je kinderfeestje. Dit onderdeel verzorgen we geheel in het thema van jouw partijtje. Vooraf kun je voorbeelden aandragen of overleggen welke creaties gemaakt kunnen worden. In het contactformulier kun je beide aangeven in het tekstveld ‘Informatie die wij moeten weten’.

€ 90,00 per uur incl. BTW.

Ballonvouwen

Eenvoudig De ballonnenclown/piraat is ideaal voor evenementen met veel kinderen. De ballonnen zijn snel te maken uit een enkele ballon, waardoor de wachttijd beperkt is. De creaties passen we zo veel mogelijk aan het thema aan. LET OP: ballonnen zijn gemaakt van lucht en kunnen snel klappen. Per kinderfeestje maken we maximaal 2 ballonnen per kind.

€ 90,00 per uur incl. BTW.

Uitgebreid Wanneer je jouw kinderfeestje wilt uitbreiden met de uitgebreide versie van ballonvouwen, maken we creaties uit meerdere ballonnen. Je kunt uit gaan van ongeveer 10 ballonnen per uur. De ballonnen worden zo veel mogelijk aangepast aan het thema. LET OP: ballonnen zijn gemaakt van lucht en kunnen snel klappen. Per kinderfeestje maken we maximaal 2 ballonnen per kind.

€ 125,00 per uur incl. BTW.

Knutselen

Wanneer je kiest voor een actief of educatief partijtje, kun je jouw kinderfeestje uitbreiden met de extra activiteit knutselen. Hierbij werken de kinderen aan een kort knutselproject. Denk bijvoorbeeld aan hoeden maken. Deze bezigheid is een leuke toevoeging op het kinderpartijtje. Wij proberen een gepast project te vinden die past bij het thema.

€ 80,00 per project incl. BTW.

Glitter tattoo

Glitter tattoos zijn een echte rage onder kinderen. Wat dacht je van een gave vlinder, voetbal of bloem? Deze neptatoeages zorgen voor een extra effect bij het kinderfeestje. Leuk op de hand en arm. Als je voor deze optie kiest, krijgen alle kinderen van het feestje 1 glitter tattoo. De tatoeage heeft een formaat van 5x5 cm. Doorgaans blijft deze ongeveer 7 dagen zitten.

€ 70,00 per uur incl. BTW.

Prinseszangeres

De prinseszangeres is de ideale prinses voor een echt huiskamerconcert. Ze heeft vele kinderliedjes in haar repertoire. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. Geef aan wat het thema is en wij zorgen voor geschikte muziek.

€ 150,00 per uur incl. BTW.

Jouw kinderfeestje uitbreiden met een van bovenstaande activiteiten? Bel naar 085-8889306 of laat een bericht achter via het contactformulier. De tarieven zijn exclusief € 0,25 reiskostenvergoeding per kilometer van ons kantooradres in Gouda naar jouw locatie.