Extra Uitleg Aanvraagformulier Kinderfeestje 

Actief kinderfeestje

Het actieve kinderfeestje is gericht op speurtochten. D.m.v. een korte verhaallijn word de speurtocht gestart. Tijdens de speurtocht zijn een aantal opdrachten die de kinderen moeten uitvoeren. Wanneer de opdrachten goed uitgevoerd worden vinden ze de oplossing. (schat)

Educatief kinderfeestje

Het educatieve kinderfeestje is gebaseerd op een workshop geheel in het thema van het kinderfeestje. De workshop heeft geen verhaallijn en geen rand activiteiten (extra’s)
Aan het einde mogen de kinderen het gemaakte mee naar huis nemen (schat)

Creatief kinderfeestje

Het creatieve kinderfeestje is gericht op spelletjes. De spelletjes worden geheel in het thema ondergedompeld. Het kinderfeestje heeft geen verhaallijn maar is gebaseerd op de spelletjes.
De spelletjes zijn zo opgebouwd dat er per spel of onderdeel prijzen te winnen zijn. (schat)

Thema

Met het Thema bedoelen we de sfeer waarin het feestje wordt gehouden. Dit kunnen bijvoorbeeld piraten, prinsessen, dieren of superhelden zijn.

Locatie

Als locatie, kun je een eigen locatie kiezen of een locatie van arjospronk.nl. De prijs van de locatie via arjospronk.nl is gebaseerd op 3 uur kinderfeestje en 1 uur voorbereiding.

Schminken

Schminken is een extra activiteit die kan worden geboekt bij je kinderfeestje. Schminken word gedaan geheel in het thema van het kinderfeestje. Vooraf kunt u voorbeelden aandragen of overleggen welke voorbeelden gemaakt kunnen worden. Geef dit aan in het tekstveld “informatie die wij moeten weten”

Ballonvouwen 1

Ballonvouwen 1 is het vouwen van ballonnen met 1 ballon per creatie. De creaties worden zoveel mogelijk aangepast aan het thema. LET OP: ballonnen zijn gemaakt van lucht en kunnen snel klappen. Per kinderfeestje worden er maximaal 2 ballonnen gemaakt per kind.

Ballonvouwen 2

Ballonvouwen 2 is het vouwen van ballonnen met meerdere ballonnen per creatie. De creaties worden zoveel mogelijk aangepast aan het thema. LET OP: ballonnen zijn gemaakt van lucht en kunnen snel klappen. Per kinderfeestje worden er maximaal 2 ballonnen gemaakt per kind.

Knutselen

Wanneer je kiest voor een actief of educatief kinderfeestje kun je als extra activiteit kiezen voor knutselen. Bij deze activiteit werken de kinderen aan een kort knutsel project. Bijvoorbeeld hoeden maken. Dit is een leuke toevoeging op het kinderfeestje.

Standaard uitnodiging

Voor aanvang van het kinderfeestje kun je de kinderen die je wilt uitnodigen een kaart sturen. Wij hebben standaard kaarten die je kunt bestellen. Deze zijn thema loos en daarmee handig voor ieder kinderfeestje.

Uitnodiging in thema

Voor aanvang van het kinderfeestje kun je de kinderen die je wilt uitnodigen een kaart sturen. Wij hebben thema kaarten die je kunt bestellen. Dit zijn uitnodigingen geheel in het thema van het kinderfeestje. Mocht het thema niet voorradig zijn of niet bestaan in ons bestand word je de standaard uitnodigingen gestuurd. Hiervan brengen we je vooraf op de hoogte

Thema accessoire pakket

Het accessoire pakket is een pakket in het thema van het kinderfeestje. Denk hierbij aan bekers, bordjes en slingers. Het accessoire pakket is alleen mogelijk wanneer deze is te krijgen in het betreffende thema.

Schat 1

Schat 1 bevat snoepjes. Kleine snoepjes die per persoon in zakjes word uitgedeeld. Deze zakjes zijn per persoon gelijk en kunnen per onderdeel of als bedankje worden ingezet. Vooraf is er overleg hoe de schat zal worden ingezet.

Schat 2

Schat 2 is een pakketje met eten en drinken. Het bevat een koekje en een pakje drinken. Heel handig voor bij de speurtocht. Eventueel kan dit ook worden meegegeven als bedankje. Vooraf is er overleg hoe de schat zal worden ingezet.

Schat3

Schat 3 is zoveel mogelijk aangesloten bij het thema zo kunt u bijvoorbeeld met het piraten thema echte chocolademunten vinden. Dit is leuk om hele kinderfeestje compleet te maken. Eventueel kan dit ook worden meegegeven als bedankje. Vooraf is er overleg hoe de schat zal worden ingezet.

Eten & Drinken 1

Tijdens het kinderfeestje kunt je kiezen voor het eten en drinken pakket 1. Dit is een lunchpakketje met een broodje, koekje en een pakje drinken.

Eten & Drinken 2

Tijdens het kinderfeestje kunt je kiezen voor het eten en drinken pakket 2. Dit is een lunch met een schaal broodjes en limonade. De lunch kan op verschillende momenten worden ingezet.