Professionele Entertainer

Professionele entertainer voor jouw act

Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater levert entertainment in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een opening, een straatact of een improvisatie-act; samen maken we als entertainer een passende act die geheel aansluit op jouw wensen.

Totaalpakket op maat

Tijdens het bedenken van een act letten we niet alleen op het optreden zelf, maar ook op de aankleding. Zo ben je bij ons tevens aan het juiste adres wanneer het om het juiste kostuum of de perfecte make-up gaat. Daarnaast verzorgen wij graag jouw kinderfeestjes. Vraag ons naar de mogelijkheden. Bekijk hieronder ons aanbod:

Geïnteresseerd in onze diensten als entertainer? Neem contact met ons op via het contactformulier. We staan je spoedig te woord.

 

Improvisatie acteur

Improvisatie-acts voor jouw act

Zoek je naar een improvisatie-acteur voor een bepaalde act? Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater staat klaar met een professioneel team. Wij zorgen ervoor dat de voorstelling voldoet aan al jouw wensen.

Improvisatie-acts op maat

Soms is een script niet van toepassing, zeker niet als je wilt dat de personages ad-rem reageren op hun omgeving. Het snel en ad-rem reageren gebeurt door middel van improvisatie. Het personage gaat op in de menigte en doet op een leuke manier zijn act. Wij ontwikkelen deze improvisatie-acts. Samen met jou bekijken we de wensen en ontwikkelen we een act helemaal passend bij jouw ideeën. Jij hebt de kennis, wij de acteurs!

Voor meer informatie over ons als improvisatie-acteur kun je het contactformulier invullen. We helpen je graag verder.

Klik hier om terug naar boven te gaan.

Personages ontwikkelen

Character design voor jouw act

Met een typetje of een bepaald personage kun je de act wat meer kleur geven. Deze karakters kunnen meer zeggen, waardoor ze verrassend uit de hoek kunnen komen of het publiek subtiel een spiegel voor kunnen houden. Door middel van character design ontwikkelt Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater deze typetjes en personages graag voor jou.

Personages en typetjes

We hebben al vele personages op de plank liggen die we eventueel kunnen aanpassen naar jouw wensen. Wil je liever een exclusief typetje? Dan denken we met genoegen met je mee. Samen met jou bekijken we de ideeën en ontwikkelen we hiervoor het geschikte karakter.

Geïnteresseerd in ons character design? Laat een bericht achter via het contactformulier en we nemen spoedig contact met je op!

 Klik hier om terug naar boven te gaan.

Presentator 

Heb je voor jouw evenement een aantal toespraken staan die eigenlijk naadloos in elkaar moeten overlopen? Dan kun je een presentator inhuren van Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater. Onze presentatoren zijn zeker de moeite waard!

Sfeermaker voor jouw evenement

Een presentator is de brug tussen al jouw activiteiten. Behalve dat hij helemaal gekleed is voor jouw thema, zal hij ook voor de juiste sfeer zorgen. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden, zodat we de dag geheel kunnen laten aansluiten op jouw wensen.

Een entertainer of presentator inhuren bij Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater? Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij staan voor je klaar.

 Klik hier om terug naar boven te gaan.