ALGEMENE VOORWAARDEN KINDERFEESTJE

1. Inschrijven

Inschrijven voor een kinderfeestje kan via het inschrijfformulier die u als volgt vind: Homepage->Contact (rechtsboven)->inschrijfformulier kinderfeestje. Voor de organisatie van een kinderfeestje is tijd nodig. Vraag daarom ruim van te voren het kinderfeestje aan. Voor ieder kinderfeestje dient een formulier te worden ingevuld. Wanneer u zich heeft ingeschreven ontvangt u per mail een bevestiging van uw inschrijving.

2. Betaling

Alle prijzen voor het kinderfeestje zijn inclusief BTW. Wanneer het kinderfeestje is bevestigd ontvangt u een factuur. Facturen dienen uiterlijk 1 week voor aanvang van het kinderfeestje betaald te zijn. Is deze dan niet betaald kan het kinderfeestje niet doorgaan.

3. Materialen

Bij het kinderfeestje is het goed mogelijk dat de kinderen gebruik maken van materialen. Deze zijn ten alle tijden eigendom van Arjos Pronk Improvisatie & Theater.

4. Afwezig of beëindigen

Het standaard kinderfeestje is gebaseerd op in totaal 6 kinderen (inclusief de jarige, begeleiders worden niet meegerekend). Bij meerdere kinderen word een extra bijdrage gerekend. Wanneer bij aanvang minder kinderen aanwezig zijn dan berekend zal dit bedrag worden teruggestort. Het weer zit mee of het zit tegen. Arjospronk.nl probeert altijd alternatieven te zoeken die mogelijk zijn om het kinderfeestje leuk te houden. Het weer is nooit reden voor teruggave van de kosten of een deel daarvan.

5. Annulering

5.1 Annulering tot 2 weken voor aanvang

Tot 2 weken voor aanvang van het kinderfeestje kan het kinderfeestje kosteloos worden geannuleerd.
De annulering moet schriftelijk per mail worden aangegeven. Alleen wanneer u een bevestiging heeft ontvangen is het kinderfeestje geannuleerd.

5.2 Annulering binnen 2 weken voor aanvang

Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het kinderfeestje dient men het volledige factuurbedrag te voldoen.

5.3 Annulering bij aanmelding binnen 2 weken voor aanvang

Bij inschrijvingen binnen de termijn van twee weken voor aanvang van het kinderfeestje heeft men een bedenktijd van 7 werkdagen.
De bedenktijd vervalt bij aanvang van het kinderfeestje.

5.4 Annulering van het kinderfeestje door arjospronk.nl

Naast de kinderfeestjes heeft Arjos Pronk ook andere activiteiten. Arjos Pronk.nl zal in principe het kinderfeestje altijd voorrang geven. Helaas kan het gebeuren dat Arjos Pronk een meerdaagse activiteit heeft die een optie voor het kinderfeestje overlapt. Arjospronk.nl kan ten alle tijden op basis van andere activiteiten het kinderfeestje niet door te laten gaan. Wanneer dit het geval is, zal arjospronk.nl u hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

6. Schade en aansprakelijkheid

6.1 Schade aan persoonlijke eigendommen

Arjospronk.nl stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan kleding of eigendommen.
Zorg er altijd voor dat de kinderen tijdens het kinderfeestje oude kleding aan hebben en diefstal gevoelige eigendommen thuis laten.

6.2 Schade aan eigendommen arjospronk.nl

Het is niet te voorkomen dat materialen niet stuk zullen gaan.
Tijdens een kinderfeestje word gebruik gemaakt van materialen die eigendom zijn van arjospronk.nl.
Bij onjuist gebruik kan schade worden verhaald op aanvrager van het kinderfeestje.
De kosten worden altijd berekend op nieuwprijs.

6.3 lichamelijke klachten naar aanleiding van het kinderfeestje

Bij de kinderfeestjes word fysiek veel bewogen en word misschien gebruik gemaakt van apparaten. Veiligheid staat voorop en bij apparaten word uitgelegd hoe ze werken. Wij doen er alles aan om kinderen met een allergie bij het kinderfeestje te betrekken. Houd zelf rekening met allergische reacties. Arjospronk.nl stelt zich niet aansprakelijk. Controleer altijd zelf je dit kan of mag. Geldteruggave is naar aanleiding van een allergie niet mogelijk.