Meest gestelde vragen

Onderstaand vindt je de meest gestelde vragen. Deze hebben we opgedeeld in verschillende categorieën.

Kinderfeestje en boekingen

Vind hieronder de antwoorden voor vragen over boekingen en kinderfeestjes. Staat uw antwoord er niet tussen?Stuur ons dan gerust een bericht. info@arjospronk.nl

Wat moet ik mij voorstellen bij speurtochten met een verhaal?  

Speurtochten met een verhaal is een speurtocht waarbij een personage de kinderen meeneemt in een verhaal. Het verhaal wordt verteld door verschillende opdrachten met aan het einde een “schat”

Zijn de kinderfeestjes voor alle leeftijden?  

Onze adviesleeftijd voor Speurtochten met een verhaal is tussen de 5 en 8 jaar.

Hoeveel kinderen mogen er mee doen?  

De prijs van de Kinderfeestjes zijn berekend op 6 kinderen (incl. de jarige). Het maximaal aantal kinderen is 10. Hiervoor vragen rekenen we € 5 extra per kind.

Wij hebben minder dan 6 kinderen gaat daarmee de prijs omlaag?  

Nee de prijs blijft gelijk, ook wanneer er minder dan 6 kinderen komen.

Ik wil een feestje met een thema die u niet heeft? Kan ik dit dan wel boeken?  

Jazeker! Wij zijn continue bezig met nieuwe feestjes en bijpassende thema’s. Uw kinderfeestje wordt dan op maat gemaakt. Het thema moet wel passen in ons aanbod en vrij zijn van rechten.

 Voorbeeld: “Spiderman” is rechtelijk beschermd maar “Superhelden” niet. Wij werken dus met een superhelden thema en niet met een Spiderman thema.

Ik wil een personage maar dan met een ander verhaal kan dat?  

Jazeker. Het betreft dan een kinderfeestje op maat. Hiervoor brengen wij extra kosten in rekening.

Ik heb een feestje geboekt. Wat nu?  

Wanneer u het formulier heeft ingevuld en verstuurd bekijken wij de aanvraag. Wij zullen een offerte maken die u moet bevestigen. Na bevestiging is het feestje definitief en is er een betaal verplichting. Wij zullen dan de nodige voorbereidingen treffen voor het feestje. Een paar dagen voorafgaand aan het kinderfeestje ontvangt u een draaiboek met alle informatie. Ook zullen we een week van tevoren telefonisch contact opnemen om alles door te spreken.

Ik wil alleen het personage boeken kan dat?  

Jazeker. Hiervoor gelden wel andere tarieven. (Alleen op aanvraag)

Ik heb een eigen onderdeel die ik wil toevoegen in het kinderfeestje kan dat?  

Ja en nee. Dit ligt aan het eigen onderdeel. Mocht u bijvoorbeeld een persoon in uw kennissenkring hebben die graag ballonnen wil vouwen voor de kinderen, moeten we kijken of dit in de planning past. Gezien de tijd zal dit waarschijnlijk ten kosten gaan van een andere activiteit.

Kan ik mijn kind vertellen wat ze gaan doen?  

Ja en nee. Hoe minder de jarige weet hoe leuker. Het is dan ook voor hen een verrassing,

Hoever van tevoren kan ik het kinderfeestje boeken?  

Het liefst zo vroeg mogelijk. Hou er rekening mee dat agenda’s bij zowel ons als de vriendjes en vriendinnetjes van de jarige op korte termijn vaak voller zijn. Wij raden aan om het kinderfeestje uiterlijk een maand voor de gewenste datum te boeken. Wil je een thema die wij nog niet hebben boek dat het liefst 2 maanden van tevoren of nog eerder. Wij kunnen een optie, voor een datum, 48 uur reserveren. Hebben we dan geen bevestiging komt de optie te vervallen. Bij ons is het: Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Hoelang duurt een kinderfeestje?  

Wij berekenen 3 uur voor een kinderfeestje. Dit is vanaf het moment dat de kinderen binnenkomen tot het moment ze weer weggaan. In deze drie uur zitten ook alle activiteiten zoals taart eten, cadeaus uitpakken, lunchen en drinkpauzes.

Afhankelijk van de planning wordt de route uitgezet. Wij raden aan een kinderfeestje niet veel langer te laten duren in verband met de spanningsboog van de kinderen.

Zijn jullie het hele kinderfeestje aanwezig?  

Nee. Wij zijn er zolang het verhaal loopt. Vaak kiezen ouders ervoor om met de kinderen te eten (vooraf of achteraf) Hierbij zijn wij vaak (nog) niet aanwezig zodat we de kinderen niet onnodig afleiden. Wij kiezen zelf een moment dat het personage klaar is en zullen dat ook met de ouders overleggen.