Extra activiteiten

Voor de Speurtochten met een verhaal

Onze extra activiteiten bieden een extra onderdeel in onze speurtochten kinderfeestjes. 
De activiteit is een extraatje en staan dus los van het verhaal.

Natuurlijk proberen we wel altijd een link te vinden met het betreffende thema. 
De activiteiten zijn bij ieder thema toe te voegen.

Kinderschmink

Als professioneel grimeur is Arjos Pronk de aangewezen persoon om kinderen te schminken in wie of wat ze maar willen zijn. Het leukste is natuurlijk als dit in het thema van de speurtocht met verhaal past, maar bij Arjospronk.nl is alles mogelijk. Onze acteurs hebben alle tips en trucs van Arjos geleerd en kunnen als geen ander een kind omtoveren in een magisch wezen. Een leuke toevoeging op het feestje!

prijs berekenen

Slijm maken

Als er een activiteit is die bij werkelijk ieder thema past, dan is het slijm maken. Of het nu gaat om een geheime formule voor het web van Spiderman, of om prinsessenslijm van Lakei Jean-Pierre, het maakt de kinderen niet uit. Slijm maken is een van de meest favoriete bezigheden van ieder kind. Succes gegarandeerd!

prijs berekenen 

Happy stones

De titel zegt het al. Vrolijke steentjes. Met de extra activiteit: Happy stones, schilderen de kinderen stenen. Deze stenen mogen ze zelf houden of ze leggen ze ergens buiten neer zodat anderen de steen kunnen vinden. Om die manier tover je een glimlach op het gezicht van de vinder.

prijs berekenen

Glitter Tattoos

Tattoos zijn leuk voor jong en oud. Vooral de glitter tattoos zijn bij kinderen populair.
Met meer dat 60 ontwerpen hebben we voor ieder thema passende sjablonen.Geef de speurtocht extra glitter met de glitter tattoos.

prijs berekenen