Theater Verhalen

Theater verhalen

Behalve speurtochten maken wij ook voorstellingen. Bekijk ons huidige aanbod of kijk voor andere voorstellingen op de website van De Jonge Avonturiers

  • Clock

    45 minuten

  • Selection

    Minimaal 3 bij 3 meter

  • Team (1)

    Geluid inbegrepen tot 75 personen

Lakei Jean – Een royaal onthaal

Eindelijk mag Lakei Jean – Pierre mee om een welkom te verzorgen van een hele bijzondere gast. Dit is zijn allereerste keer en dan nog wel voor zo een belangrijk iemand! Helaas is de hofmaarschalk verlaat en zal de organisatie van dit royaal onthaal moeten worden georganiseerd door Lakei Jean – Pierre zelf.

Maar hoe doe je dat? Samen met de kinderen wordt alles klaargemaakt voor het royaal onthaal. Zal het Lakei Jean – Pierre lukken om alles op tijd af te hebben?

Lakei Jean – Pierre Een royaal onthaal is een interactieve voorstelling voor kinderen van 4 jaar en ouder. Een voorstelling met een verhaal, muziek en interactie met de kinderen.

Deze voorstelling is te boeken voor diversen evenementen zoals Sinterklaas, Kerst, Verjaardag, Lustrum, enzovoort.

Specificaties

Prijsindicatie: €500 Excl. BTW.

Inbegrepen: Geluidset tot 75 personen.

Minimaal benodigde speeloppervlakte: 4×3 m.

Decor: Achterwand, Diversen kisten.

Aantal personen: 1 acteur.

Uitsluitingen: Reis- en parkeerkosten, evt. locatiekosten.

Benodigdheden locatie: Stroomaansluiting.

 

Vraag offerte aan

Lakei Jean Pierre

Reviews

Wat vinden anderen van onze kinderfeestjes?

Product:Ranger

Onwijs leuk en goed georganiseerd. Top uitgezet van tevoren echt een speurtocht op maat voor kinderen van (bijna) 5 jaar. Ook voor de jarige welke op dat moment in een rolstoel wegens een gebroken been zat. De kinderen bleven ondanks de jonge leeftijd bezig en geïnteresseerd. Hij was vanaf het begin tot dat hij in de auto stapte in zijn rol en de kinderen bleven het er over hebben tijdens het spelen en frietjes eten. Zelfs de ouders vertelden me dat de kids het er thuis nog over hadden.

Product:Royal

De voorbereiding was goed geregeld, afstemming en afspraken via de mail vastgelegd. Mijn dochters en hun 7 vriendinnetjes waren bijzonder geboeid en vonden het zonder uitzondering een topfeestje! Het verhaal van Lakei Jean-Pierre sloot goed aan bij de belevingswereld van 6-7 jarige meisjes. De afwisseling tussen ‘doe-spelletjes’ en ‘denk-spelletjes’ is goed, de speurtocht door de kralen is bij elke aanwijzing een puzzel die ze aangehaakt houdt. Goede acteur, sterk improvisatietalent.

Product:Piraat

Het was een heel gezellig en leuk feestje met Piraat Chappie met een spannende speurtocht en leuke, actieve opdrachten lekker buiten. De diploma en de opbrengst van de schat maakte het helemaal af! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Heel goede voorbereiding vanwege de prettige, duidelijke communicatie. Het kinderfeestje op de dag zelf was super! Gelukkig was het droog en konden ze lekker naar buiten. De acteur bleef goed in zijn rol en gelijktijdig met voldoende autoriteit om de kinderen in het gareel te houden. Ja Ik zou zeker in de toekomst nog een kinderfeestje boeken, juist op deze leeftijd 5-6 jaar gaan ze nog helemaal mee in de verbeelding. Ontzettend bedankt voor een zeer geslaagd feestje voor de jarige en zijn gasten.

Product:Royal

Leuk concept, goed gepland en overtuigend uitgevoerd. De prinsessen vonden het allemaal erg leuk en geloofden zeker in het hele verhaal.

Product:Piraat

Mijn zoon luca heeft een geweldig partijtje gehad met Arjos als piraat. Fantastische begeleiding, verhaal en spelletjes onderweg.

Product:Royal

Het was een heel leuk kinderfeestje, de meiden zaten helemaal in het verhaal en hebben genoten van de opdrachten van de speurtocht. Heel leuk hoe de speurtocht uitgezet is met kleurenkraaltjes en de bijbehorende kaart om de richting te bepalen zodat ze goed moeten samen werken. Het slijm maken was ook een groot succes!

Product:Royal

Onze dochter (7) ging met vriendinnen op zoek naar de verdwenen kroon. Complimenten voor je goede organisatie en geloofwaardige optreden. De kinderen spraken er na het kinderfeestje thuis nog volop over. We raden je speurtocht met plezier aan!

Contact

Bekij hier de meest gestelde vragen.

Zit uw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem spoedig contact op.