Workshop special effects

Wil je zelf een special effect zoals een wond maken voor Halloween of een andere gelegenheid, maar beheers je de technieken niet? Geen probleem! Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater leert je graag alle kneepjes van het vak tijdens een workshop special effects in Gouda.

Speciale effecten leren creëren

Met special effects bedoelen we de speciale effecten die men gebruikt voor grime en schmink. Deze technieken worden veel toegepast tijdens Halloween. In de workshop werken we met huis-, tuin- en keukenmaterialen. Zo maken we het jou eenvoudig om zelf de benodigdheden aan te schaffen. Aan de hand van handige technieken gaan we samen aan de slag. Stap voor stap werken we naar een spectaculair eindresultaat. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: brandwonden, kneuzingen en dichte wonden.

2,5 uur, €49,00 incl. BTW en gebruik van materialen.

Praktische informatie

In deze snelcursus werk je op je eigen arm. Alle materialen zijn vrij te gebruiken gedurende de cursus. Tijdens de workshop special effects is er koffie en thee aanwezig. Neem een oude handdoek en eventueel je eigen penselen mee. Vergeet geen oude kleding aan te trekken. Je kleding kan mogelijk vies worden. We geven de lessen op onze eigen locatie in Gouda en gaan al door bij 1 aanmelding.

Geef je op via het inschrijfformulier. Vragen kun je stellen via het contactformulier.