Workshop pietenschmink

De basis van Zwarte Piet is zwart, maar de laatste jaren is onze Piet behoorlijk aan het veranderen. Wij van Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater spelen hierop in door jou een workshop pietenschmink in Gouda te bieden waarbij je verschillende schminktechnieken leert om een bijpassende Piet te creëren.

Stap voor stap Pieten leren creëren

Wat kan wel en wat kan niet? Waar moet je beginnen? Kan je zomaar zelf iets maken? Tijdens onze workshop vind je het antwoord op al jouw vragen! Aan de hand van duidelijke uitleg en handige tips schminken we stap voor stap een Piet die niet van de echte te onderscheiden is. In de lessen komen verschillende onderdelen aan bod, onder andere: schmink aanbrengen, pruik opzetten en karakterschmink. We behandelen het uiterlijk van de oude en de nieuwe (kleurrijke) Piet.

2,5 uur, € 40,00 incl. BTW en gebruik van materialen.

Praktische informatie

Het is belangrijk dat je van tevoren je gezicht goed reinigt. Alle materialen zijn vrij te gebruiken gedurende de workshop. Tijdens de les staat er koffie en thee voor je klaar. Neem een oude handdoek en eventueel je eigen penselen mee en vergeet geen oude kleding aan te trekken. Je kleding kan namelijk vies worden tijden het schminken. Na de workshop pietenschmink kun je de producten waarmee je hebt gewerkt nieuw bij ons kopen. We werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit. De cursus vindt plaats op onze eigen locatie in Gouda en gaat al door bij 1 aanmelding.

Wanneer je interesse hebt, nemen wij je op in ons bestand. We kunnen je dan inzetten voor de projecten die Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater heeft lopen. Op die manier blijf je bezig en doe je praktijkervaring op. Schrijf je in via het inschrijfformulier of stel je vragen via het contactformulier.