Workshop kinderschmink

In een paar uurtjes al leren schminken met handige technieken en uitleg? Dat kan tijdens een workshop kinderschmink in Gouda bij Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater! Kinderschmink is gebaseerd op snelheid. Kinderen hebben namelijk vaak een korte spanningsboog. In onze cursus leer je om die reden de snelheid bevorderen, zodat je in een handomdraai prachtige creaties maakt.

Van theorie naar praktijk

Stap voor stap behandelen we alle technieken. Door middel van uitleg en zelf doen zullen we alles aanleren. Daarnaast gaan we aan de hand van een ontwerp de schminktechnieken in praktijk brengen. Hierbij gaan we ook dieper in op het 'lezen' van een ontwerp.

2,5 uur, €45,00 incl. BTW en gebruik van materialen.

We behandelen onder andere:

  • Het vervagen en overvloeien van kleuren
  • Het krullen van lijnen
  • Het aanbrengen van druppels en stipjes

Praktische informatie

In de workshop werk je in tweetallen en oefen je de opdrachten op elkaar. Het is belangrijk dat je van tevoren je gezicht goed reinigt. Alle materialen zijn vrij te gebruiken gedurende de cursus. Tijdens de les staat er koffie en thee voor je klaar. Neem een oude handdoek en eventueel je eigen penselen mee en vergeet geen oude kleding aan te trekken. Het is namelijk mogelijk dat je kleding tijdens het schminken vies wordt. Na de workshop is het mogelijk om de gebruikte producten nieuw bij ons te kopen. Dit zijn altijd producten van de hoogste kwaliteit. De workshop kinderschmink geven we op onze eigen locatie in Gouda en gaat al door bij 1 aanmelding.

Geïnteresseerd? Geef je op via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kun je een reactie achterlaten in het contactformulier.