Professionele visagie voor bruiloften en foto’s

Wil je een dagmake-up, avondmake-up of toch liever een wat extremere make-up? Met visagie zijn de mogelijkheden oneindig! Maar wat als je dit zelf niet kan? Dan schakel je Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater in!

Ervaren visagist

Arjos Pronk heeft een ruime kennis en een jarenlange ervaring als visagist. Met de nieuwste technieken en trends brengt hij de mooiste make-up bij jou aan. Of het nu gaat om een dagmake-up of een bruidsmake-up; bij ons is alles mogelijk! Zelfs als je ons jouw fotovisagie wilt laten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat je gezicht prachtig uit de verf komt op de foto.

Bruidsvisagie

Je trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven. Kies daarom een visagist die weet hoe hij je kan laten stralen op deze bijzondere dag. Wij werken met de nieuwste trends en zorgen dat jouw droomvisagie verwezenlijkt wordt.

Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek brengen we een proefmake-up bij je aan. Op de dag zelf komt Arjos Pronk op locatie om de make-up en haren geheel naar wens aan te brengen. Eventueel kun je ook kiezen voor een bruidsboeket via Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater. Dit boeket wordt volledig volgens jouw verlangens voor jou gemaakt door een professionele bloemist.

Prijzen bruidsvisagie:

 

Bruidsmake-up incl. proefsessie € 150,-
Bruidsmake-up + kapsel incl. proefsessie € 235,-
Bruidsvisagist voor een hele dag € 499,-
Bruidegom Grooming € 30,-
Make up bruidsmeisjes € 49,-
Make-up familieleden/gasten € 39,-
Kapsel familieleden/gasten € 29,-
Touch-up Bruid: haar en make-up € 60,-
Touch-up gasten: make-up € 20,-
Bruidsboeket Vanaf € 75,-
   
Reiskosten Vanaf 30 km: € 0,25/km
   

Extra accessoires (wimpers, wimperstukjes, haaropvulling e.d.)    

Vanaf € 10,-

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben of heb je speciale wensen? Neem contact met ons op via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.