Testimonials

Het Testimonial van Arjos Pronk Improvisatie & Theater laat toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over ons aanbod, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Wij horen het graag!

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
arjospronk.nl
5
8 Beoordeling
  • Annelieke Annelieke
    17-11-2017 22:58
    Ik heb een cursus kinderschminken gevolg van Arjos. Het was een super leerzame avond, ik schmink mijn kinderen nu regelmatig en met dit weer is het een prima middagprogramma als we als tijgers opzoek zijn naar krokodillen . Ik kan de cursus aan alle moeders (vaders) aanbevelen. Arjos bedankt voor de leerzame avond! Groeten van de Tijgers
  • Annelieke Annelieke
    17-11-2017 22:51
    Ik heb de cursus kinderschminken gevolgd Van Arjos. Het was een leerzame en leuke avond. Ik ben hierdoor heel enthousiast geworden. IK schmink mijn kinderen wanneer het kan. Ik kan de cursus aan alle moeders (vaders) aanbevelen, zeker met dit weer is het een prima activiteit als we als tijgers door het huis lopen opzoek naar krokodillen.
  • Nina A.
    08-11-2017 12:35
    Prettig samengewerkt met Arjos Pronk voor de Halloween Grime in Cinema Gouda. Van te voren een prettige bijeenkomst gehad waarin ideeën en wensen uitgesproken konden worden en later via de mail alles concreet kunnen maken. Arjos reageert snel en houd rekening met alle wensen, zelfs op het laatste moment. Op de avond zelf verliep alles professioneel en vlot, dank daarvoor.
  • Wendy Wendy van Drie
    03-11-2017 22:51
    Erg leuk en leerzaam. Gezellig en een relaxte sfeer . Echt een aanrader!!!
  • Rob Eichholtz
    17-11-2016 00:12
    Op 17 september jl. hebben Arjos en zijn team zich, net als in voorgaande jaren, weer van hun beste kant laten zien bij de finale van het Festival Cultuur Lokaal in Zoetermeer. Het thema was dit jaar musicals en er moesten in een korte tijd heel veel deelnemers voorzien worden van grime en kapwerk. Hierbij kwam voor sommige deelnemers ook nog eens zeer uitdagende grime, zoals bijvoorbeeld een aantal katten uit Cats, het beest uit Beauty and the beast en bijzondere types uit Les Misérables. De kwaliteit en de professionaliteit van Arjos en zijn collega's hebben mijn leven als regisseur van een show met zo'n 160 deelnemers weer een stuk makkelijker gemaakt. Dank daarvoor. Rob Eichholtz.
  • Marie-Louise VNG
    01-07-2016 23:04
    Voor de VNG heb ik meerdere keren met Arjos Pronk gewerkt. Het was een prettige, professionele samenwerking. Voor herhaling vatbaar
  • Elvera W.
    01-07-2016 22:44
    Onze dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het ridder en jonkvrouwen feestje. Na het knutselen werden ze meegenomen in het verhaal van het kasteel. Toen begon de speurtocht en gingen we op zoek naar de schat. Na een aantal opdrachten tijdens de superleuke speurtocht vonden we uiteindelijk de schat. We kijken terug op een zeer geslaagd feestje!
  • Philip Rietmeyer
    21-06-2016 20:14
    Arjos heeft met z'n team, met grimeurs en kapsters weer een geweldige prestatie neergezet door de gehele cast van de musical Hairspray binnen een tijdsbestek te grimeren en te voorzien van de juiste kapsels. Hij regelt de juiste pruiken voor de verschillende personages (bijv. voor Tracy en Edna). Met Arjos is het zeer prettig samenwerken, hij heeft vaak aan een half woord voldoende. TOP! Namens Waanzin Theaterproducties (Juni 2016)