Testimonials

Het Testimonial van Arjos Pronk Improvisatie & Theater laat toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over ons aanbod, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Wij horen het graag!

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Arjos Pronk Improvisatie & Theater
5
4 Beoordeling
 • Rob Eichholtz
  17-11-2016 00:12
  Op 17 september jl. hebben Arjos en zijn team zich, net als in voorgaande jaren, weer van hun beste kant laten zien bij de finale van het Festival Cultuur Lokaal in Zoetermeer. Het thema was dit jaar musicals en er moesten in een korte tijd heel veel deelnemers voorzien worden van grime en kapwerk. Hierbij kwam voor sommige deelnemers ook nog eens zeer uitdagende grime, zoals bijvoorbeeld een aantal katten uit Cats, het beest uit Beauty and the beast en bijzondere types uit Les Misérables. De kwaliteit en de professionaliteit van Arjos en zijn collega's hebben mijn leven als regisseur van een show met zo'n 160 deelnemers weer een stuk makkelijker gemaakt. Dank daarvoor. Rob Eichholtz.
 • Marie-Louise VNG
  01-07-2016 23:04
  Voor de VNG heb ik meerdere keren met Arjos Pronk gewerkt. Het was een prettige, professionele samenwerking. Voor herhaling vatbaar
 • Elvera W.
  01-07-2016 22:44
  Onze dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het ridder en jonkvrouwen feestje. Na het knutselen werden ze meegenomen in het verhaal van het kasteel. Toen begon de speurtocht en gingen we op zoek naar de schat. Na een aantal opdrachten tijdens de superleuke speurtocht vonden we uiteindelijk de schat. We kijken terug op een zeer geslaagd feestje!
 • Philip Rietmeyer
  21-06-2016 20:14
  Arjos heeft met z'n team, met grimeurs en kapsters weer een geweldige prestatie neergezet door de gehele cast van de musical Hairspray binnen een tijdsbestek te grimeren en te voorzien van de juiste kapsels. Hij regelt de juiste pruiken voor de verschillende personages (bijv. voor Tracy en Edna). Met Arjos is het zeer prettig samenwerken, hij heeft vaak aan een half woord voldoende. TOP! Namens Waanzin Theaterproducties (Juni 2016)