Volop keuze voor jouw artiestenopleiding

Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater heeft een grote hoeveelheid kennis in huis. Dat wil niet zeggen dat wij die kennis voor onszelf houden. In ons opleidingscentrum bieden we namelijk diverse opleidingen. Lees snel verder om jouw ideale artiestenopleiding in Gouda tussen ons aanbod te vinden.

Kap, grime en make-up

In onze kap-, grime- en make-up-opleidingen leer je stap voor stap verschillende technieken. Door middel van onze tips en trucs leer je in een handomdraai prachtige creaties te maken. Aan de hand van een ontwerp brengen we de technieken in praktijk. Tijdens de lessen werken we met producten van de hoogste kwaliteit.

Het overzicht:

Entertainment en theater

Binnen onze entertainmentopleidingen en theateropleidingen werk je met een ervaren docent aan je theorie die meteen in praktijk wordt gebracht.

Het aanbod is als volgt:

Praktische informatie

De meeste opleidingen starten al bij 1 aanmelding. Hierdoor hebben wij geen planning, je kunt je dus gerust ieder moment aanmelden. De workshops duren circa 2,5 uur. De cursussen volg je 5 weken lang circa 2,5 uur per week op onze locatie in Gouda. Ben je klaar met de opleiding? Dan is het nog niet afgelopen. Wanneer je interesse hebt, nemen we je op in ons bestand, zodat we in de toekomst eventueel een beroep op je kunnen doen. Je weet straks dan wel de theorie, maar in de praktijk leer je toch het meeste!

Meer weten over een artiestenopleiding van Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater? Of wil je jezelf direct inschrijven? Laat een bericht achter via het contactformulier. We vertellen je graag meer over onze artist-opleidingen.