On Fair: lachwekkende comedyshow

On Fair is een comedyshow begonnen in 2012 en inmiddels erg geliefd bij het publiek. Tijdens de voorstelling zie je hoe vier spelers spelopdrachten krijgen van de presentator en deze combineren met een suggestie uit het publiek. Zonder verder overleg starten de acteurs de scène om vervolgens alles te improviseren.

Scènes volop improvisatie

Er wordt gespeeld met woorden. Denk hierbij aan een scène waarbij de spelers een vast aantal woorden in een zin moeten gebruiken of bijvoorbeeld een woordgrap. Daarnaast wordt er gespeeld met voorwerpen die soms alle kanten opgaan. Deze voorwerpen zijn in handen van de spelers dan ook zeker niet veilig. En er wordt natuurlijk gespeeld met de spelers, zoals in het spel Wat ben ik?, waarbij de acteurs in moeten vallen als decor of gebruiksvoorwerpen die nodig zijn voor een scène.

On Fair is vergelijkbaar met het Engelse programma Who’s Line is it Anyway?. Het programma De Lama’s is hiervan tevens afgeleid.

Wil je de improvisatiecomedyshow On Fair boeken? Dat kan! Stuur ons een bericht via het contactformulier en laat ons weten op welke datum je de comedyshow wilt reserveren.