Cursus visagie

Wil je make-up leren aanbrengen voor een fotoshoot, een feest of voor een modeshow? Volg dan een cursus visagie in Gouda bij Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater. Zo leer je alle fijne kneepjes van het vak en zorg je voor mooie creaties.

Leer alle theorie

Tijdens onze workshops krijg je alle theorie van de visagie mee. We leren je onder andere de basistheorie en een dagmake-up, nachtmake-up en bruidsmake-up aanbrengen. Het programma wordt afgesloten met een eindopdracht waarbij je zelf voor een model moet zorgen. Van het eindresultaat maken we foto’s die je kunt gebruiken voor je portfolio. Nadat je geslaagd bent ontvang je een certificaat voor bewijs van deelname.

5 dagdelen, € 349,00 incl. BTW en gebruik van materialen.

Praktische informatie

De cursus visagie geven we op onze eigen locatie in Gouda. De workshop gaat al door bij 1 aanmelding. Opgeven kan via het inschrijfformulier. Eventueel kunnen we je opnemen in ons bestand, zodat we je in de toekomst kunnen inzetten voor projecten die Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater heeft lopen. Op die manier blijf je bezig en doe je praktijkervaring op.

Heb je nog vragen? Of wil je meer weten over het programma? Neem contact met ons op via het contactformulier. We staan je graag te woord.