Cursus special effects

In de cursus special effects in Gouda van Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater behandelen we een aantal technieken die makkelijk thuis te gebruiken zijn. Deze speciale effecten worden ook toegepast in films en tijdens Halloween. Tijdens de cursus werken we met verschillende technieken. Stap voor stap behandelen wij diverse onderdelen.

Handige technieken leren

Aan de hand van handige technieken gaan we samen aan de slag. In 5 dagdelen werken we samen naar een spectaculair eindresultaat. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Old age make-up
  • Blauwe plekken/(brand)wonden creëren
  • Snorren en baarden maken (zonder tule)

5 dagdelen, € 199,- incl. BTW en gebruik van materialen.

Let op: bij overgevoeligheid voor latex raden wij je aan op niet deel te nemen aan de cursus. Wil je toch graag meedoen? Dan is dit geheel op eigen risico.

Praktische informatie

In cursus speciale effecten werk je op je eigen arm of op de arm van medestudenten. Alle materialen zijn vrij te gebruiken gedurende de cursus. Tijdens de workshop is er koffie en thee aanwezig. Neem een oude handdoek en eventueel je eigen penselen mee. Vergeet overigens geen oude kleding aan te trekken. Het is namelijk mogelijk dat je kleding tijdens de cursus vies wordt. Na de workshop is het mogelijk om de producten waarmee gewerkt is nieuw bij ons te kopen. Wij werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit. De cursus special effects geven we op onze eigen locatie in Gouda. De workshop gaat al door bij 1 aanmelding. Daarom hebben wij geen planning. Geef je op via het inschrijfformulier.

Heb je interesse in de cursus special effects? Indien gewenst nemen we je op in ons bestand. We kunnen je dan inzetten voor de projecten die Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater heeft lopen. Op die manier blijf je bezig en doe je praktijkervaring op. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.