Cursus grimeren

Wil jij de mooiste gezichten leren grimeren, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Dan is de cursus grimeren in Gouda van Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater echt iets voor jou! In meerdere dagdelen leer je prachtigste creaties te maken.

Verschillende facetten van de grimebranche

Grimeren (of schminken) doet het altijd goed op kinderfeestjes en tijdens carnaval. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer gelegenheden waarbij een grimeur nodig is. Vandaar dat we je een cursus grime bieden waarbij we ons richten op verschillende facetten van de grimebranche. Hiermee krijg je een algemeen beeld van wat er allemaal komt kijken bij het werk van een grimeur. In 5 avonden werken we stap voor stap naar de eindopdracht. Hierbij laat je zien wat je allemaal hebt geleerd.

5 dagdelen, € 249,00 incl. BTW en gebruik van materialen.

Aan de hand van handige technieken en leuke praktijkopdrachten is de cursus grimeren niet alleen leerzaam, maar ook gezellig! Onderwerpen die aan bod komen in het programma:

  • Face painting (kinderschmink)
  • Old age make-up (theatergrime)
  • Visagie (dagmake-up)
  • Special effects (speciale effecten)
  • Eindopdracht met eigen model

Praktische informatie

Het is belangrijk dat je van tevoren je gezicht goed reinigt. Alle materialen zijn vrij te gebruiken gedurende de cursus grimeren. Tijdens de les staat er koffie en thee voor je klaar. Neem een oude handdoek en eventueel je eigen penselen mee en vergeet geen oude kleding aan te trekken. Het is namelijk mogelijk dat je kleding vies wordt. Na de workshop is het mogelijk om de producten waarmee gewerkt is nieuw bij ons te kopen. Wij werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit. De workshop geven we op onze eigen locatie in Gouda. De workshop gaat al door bij 1 aanmelding. Geef je op via het inschrijfformulier.

Als je geïnteresseerd bent, nemen wij je op in ons bestand. We kunnen je dan inzetten voor de projecten die Arjos Pronk – Make up artist/Entertainment/Theater heeft lopen. Op die manier blijf je bezig en doe je praktijkervaring op. Heb je nog vragen? Laat een reactie achter via het contactformulier.