Speurtxchten
Hero
Ranger
Handy Man
Piraat

Een speurtocht kinderfeestje voor kinderen van 4 tot 8 jaar

Een speurtocht partijtje van Arjospronk.nl is geschikt voor jongens en meisjes van 4 tot 8 jaar. Meestal worden de feestjes ter gelegenheid van een verjaardag gegeven, maar dit mag natuurlijk ook voor een andere gelegenheid zijn.

Op de leukste locatie, namelijk bij jou in de buurt!

De speurtochten met een verhaal vinden altijd plaats bij jou thuis en in de buurt. Daarom hoef jij de deur niet uit, wat een hoop logistiek gedoe scheelt met een groep kinderen!

Arjos Spronk 1
 • Acteur

  Met échte acteur

 • Kind

  Kindvriendelijk

 • Leuke

  Uitdagende opdrachten

 • Thema

  Thematisch diploma

Onze Themas

Op deze pagina vind je een overzicht van alle speurtochten met een verhaal.

Alle speurtochten zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes van 4 tot 8 jaar. De speurtochten duren 2 uur plus 1 uur voorbereiding en worden altijd afgesloten met een traktatie en een diploma.

Sef De Bouwer

Sef is een echte doe-het-zelver. Geen klus is hem te gek en er is niets dat hij niet kan. Dit keer heeft hij de opdracht gekregen om een huis te bouwen, maar… Sef komt handen tekort! En de tijd dringt, want de klus moet vandaag af! Sef kan wel wat hulp gebruiken om het huis op tijd af te krijgen. Wie houdt er van bouwen en is sterk en slim genoeg om Sef te helpen om een echte doe-het-zelver te worden?

In ‘Sef de doe-het-zelver bouwt een huis’ leren de kinderen met iedere opdracht hoe ze een huis kunnen bouwen. Als ze alle opdrachten voltooid hebben, zijn ze échte doe-het-zelvers en ontvangen ze een presentje en een diploma!

Speurtocht aanvragen

Sef De Bouwer

Lakei Jean Piere

Lakei Jean-Pierre heeft de eer om namens de koning en koningin op bezoek te komen op een echt prinsen- en prinsessenfeest. Voor de gelegenheid hebben de koning en koningin zelfs een echte kroon van diamant uit hun schatkamer vooruit verstuurd. Lakei Jean-Pierre zal deze kroon hoogstpersoonlijk aan de jarige overhandigen, maar eenmaal op het feest blijkt dat de kroon nooit is aangekomen…

Lakei Jean-Pierre neemt de kinderen mee in een magische speurtocht op zoek naar de kroon van diamant. Met echte prinsen- en prinsessenopdrachten komen de kinderen steeds dichter bij de kroon.

Een 2 uur durend feest vol opdrachten en plezier!

 

Speurtocht aanvragen

Lakei Jean Pierre

Piraat Chappie

Heb je weleens gehoord van kapitein Flint? Nee? Argh, hoe is dat mogelijk! Wie weet nou niet dat de schat van kapitein Flint nog altijd ergens verstopt ligt? Goud, puur goud voor het oprapen! Wie wil dat nou niet? Maar zal ik jullie eens een geheimpje verklappen? Ik heb een schatkaart én een sleutel waarmee ik de schat kan vinden! Wie van jullie piraatjes is dapper genoeg om mijn bemanning te worden en mee te gaan op zoek naar de schat?

Door middel van spelletjes en puzzels worden de kleine piraatjes in deze zoektocht op de proef gesteld. Zal het ze lukken om tijdens dit avontuur de schat te vinden?

Speurtocht aanvragen

Piraat Chappie

Ranger Kevin

Psst, heb jij het al gehoord? Er is hier een heel bijzonder dier gezien. Er zijn natuurlijk heel veel bijzondere dieren, groot en klein. Met prachtige veren of een zachte vacht. Maar dit dier is wel heel bijzonder. Deze vogel is namelijk bijna nog nooit door iemand in het echt gezien! Hij zit op plekken waar iedereen hem zo voorbij loopt, verstopt in het zicht. Weet jij welke vogel ik bedoel? Juist, de schaduwvogel! Wie helpt ranger Kevin om deze bijzondere vogel te vinden?

In Ranger Kevin en de legende van de schaduwvogel gaan we samen op zoek naar de schaduwvogel. Iedere opdracht brengt ons dichterbij de locatie van dit legendarische dier. Vind jij het nest?

Een avontuur voor echte dierenliefhebbers!

Speurtocht aanvragen

Ranger Kevin

Helden

 Er zijn heel wat superhelden op de wereld, behalve in Nederland. Terwijl ze daar juist zo dringend nodig zijn! Daarom heeft het superhelden hoofdkwartier zich hier gevestigd om echte superhelden op te leiden. Mister X is op zoek naar kleine helden die het in zich hebben om een échte superheld te worden. Maar hoe word je eigenlijk een superheld?

In Mister X van zero naar hero gaan de kinderen op zoek naar de superheld in zichzelf. In een uitdagende speurtocht worden de kinderen stap voor stap opgeleid tot superheld. Alle superhelden krijgen aan het eind een prijs en een echt diploma!

Speurtocht aanvragen

X Masker

Thema op maat

Is jouw kind helemaal idolaat van iets wat hier niet tussen staat?

Geen nood, arjospronk.nl verzorgt namelijk ook speurtocht kinderfeestjes op maat!

Neem contact met ons op via de mail op info@arjospronk.nl of telefonisch via 06-   en wij gaan graag voor je aan de slag!

Extra bij te boeken

Voor wie het kinderfeestje niet lang genoeg kan duren, zijn er extra’s bij te boeken. De extra activiteit versterkt de magie van het thema en zorgt voor een nog grotere belevenis. Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten die Arjos Pronk aanbiedt, bovenop de speurtocht met een verhaal. Voor iedere activiteit geldt een eenmalige meerprijs per kind dat deelneemt.

Kinderschmink

Kinderschmink

Als professioneel grimeur is Arjos Pronk de aangewezen persoon om kinderen te schminken in wie of wat ze maar willen zijn. Het leukste is natuurlijk als dit in het thema van de speurtocht met verhaal past, maar bij Arjospronk.nl is alles mogelijk. Onze acteurs hebben alle tips en trucs van Arjos geleerd en kunnen als geen ander een kind omtoveren in een magisch wezen. Een leuke toevoeging op het feestje!

Slijm Maken

Slijm maken

Als er een activiteit is die bij werkelijk ieder thema past, dan is het slijm maken. Of het nu gaat om een geheime formule voor het web van Spiderman, of om prinsessenslijm van Lakei Jean-Pierre, het maakt de kinderen niet uit. Slijm maken is een van de meest favoriete bezigheden van ieder kind. Succes gegarandeerd!

Happy Stones

Happy stones

De titel zegt het al. Vrolijke steentjes. Met de extra activiteit: Happy stones, schilderen de kinderen stenen. Deze stenen mogen ze zelf houden of ze leggen ze ergens buiten neer zodat anderen de steen kunnen vinden. Om die manier tover je een glimlach op het gezicht van de vinder.

Glittertattoo

Glitter Tattoos

Tattoos zijn leuk voor jong en oud. Vooral de glitter tattoos zijn bij kinderen populair.
Met meer dat 60 ontwerpen hebben we voor ieder thema passende sjablonen.

Geef de speurtocht extra glitter met de glitter tattoos.

Reviews

Wat vinden anderen van onze kinderfeestjes?

Product:Ranger

Onwijs leuk en goed georganiseerd. Top uitgezet van tevoren echt een speurtocht op maat voor kinderen van (bijna) 5 jaar. Ook voor de jarige welke op dat moment in een rolstoel wegens een gebroken been zat. De kinderen bleven ondanks de jonge leeftijd bezig en geïnteresseerd. Hij was vanaf het begin tot dat hij in de auto stapte in zijn rol en de kinderen bleven het er over hebben tijdens het spelen en frietjes eten. Zelfs de ouders vertelden me dat de kids het er thuis nog over hadden.

Product:Royal

De voorbereiding was goed geregeld, afstemming en afspraken via de mail vastgelegd. Mijn dochters en hun 7 vriendinnetjes waren bijzonder geboeid en vonden het zonder uitzondering een topfeestje! Het verhaal van Lakei Jean-Pierre sloot goed aan bij de belevingswereld van 6-7 jarige meisjes. De afwisseling tussen ‘doe-spelletjes’ en ‘denk-spelletjes’ is goed, de speurtocht door de kralen is bij elke aanwijzing een puzzel die ze aangehaakt houdt. Goede acteur, sterk improvisatietalent.

Product:Piraat

Het was een heel gezellig en leuk feestje met Piraat Chappie met een spannende speurtocht en leuke, actieve opdrachten lekker buiten. De diploma en de opbrengst van de schat maakte het helemaal af! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Heel goede voorbereiding vanwege de prettige, duidelijke communicatie. Het kinderfeestje op de dag zelf was super! Gelukkig was het droog en konden ze lekker naar buiten. De acteur bleef goed in zijn rol en gelijktijdig met voldoende autoriteit om de kinderen in het gareel te houden. Ja Ik zou zeker in de toekomst nog een kinderfeestje boeken, juist op deze leeftijd 5-6 jaar gaan ze nog helemaal mee in de verbeelding. Ontzettend bedankt voor een zeer geslaagd feestje voor de jarige en zijn gasten.

Product:Royal

Leuk concept, goed gepland en overtuigend uitgevoerd. De prinsessen vonden het allemaal erg leuk en geloofden zeker in het hele verhaal.

Product:Piraat

Mijn zoon luca heeft een geweldig partijtje gehad met Arjos als piraat. Fantastische begeleiding, verhaal en spelletjes onderweg.

Product:Royal

Het was een heel leuk kinderfeestje, de meiden zaten helemaal in het verhaal en hebben genoten van de opdrachten van de speurtocht. Heel leuk hoe de speurtocht uitgezet is met kleurenkraaltjes en de bijbehorende kaart om de richting te bepalen zodat ze goed moeten samen werken. Het slijm maken was ook een groot succes!

Product:Royal

Onze dochter (7) ging met vriendinnen op zoek naar de verdwenen kroon. Complimenten voor je goede organisatie en geloofwaardige optreden. De kinderen spraken er na het kinderfeestje thuis nog volop over. We raden je speurtocht met plezier aan!

Contact

Bekij hier de meest gestelde vragen.

Zit uw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem spoedig contact op.